23 / 04 / 2024

Bayramoğlu Steel Constructıon firması

Bayramoğlu Steel Constructıon firması

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayelerinden ve çelik sektörünün devlerinden olan Bayramoğlu Steel Constructıon, Inönü Stadyumu'nun çatısına imzasını attı.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Hasan Peker yeni şirket kurdu! 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, yeni bir şirket kurdu. Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün kuruldu. İşte detaylar...

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Can Ozan Gülalioğlu tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Steel Constructıon firması Haberi

Bayramoğlu Steel Constructıon firması

Türkiye'de sektörünü ayakta tutan devlerden olan şirket; Bosch, General Elektrik ve bir çok dünya markasının da bulunduğu referanslarına İnönü Stadyumunu da ekledi.  50 yıllık köklü geçmişe sahip tarihi ile dededen toruna geçmiş dev bir şirketler topluluğu olan Bayramoğlu Steel Consructıon enerji sektöründe de dünya markalarına hizmet veriyor.


Çelik konstrüksiyon, enerji ve kaynaklı imalat alt grup şirketleri ile, dünya devi markaların yapı ve çelikte, güven ve estetik  temalı hizmetleri ile tek tercihi olan Bayramoğlu, son derece genç ve alanında uzman, yenilenen yönetim kadrosu ile sektörde bir kez daha adından söz ettirmeyi başaran bir aile şirketi.


Alikaan Çiftci ve Burak Çeliktaş yönetimindeki bu sektör devi şirketler topluluğu,1962 yılında Bursa'da  Ahmet Bayramoğlu tarafından kuruldu. Şimdilerde dededen toruna geçen şirketler topluluğu yenilenen yüzüyle ve dinamik...