28 / 03 / 2024

Bayramoğlu Steel Constructıon, İnönü Stadyumu'nun çatısını yaptı!

Bayramoğlu Steel Constructıon, İnönü Stadyumu'nun çatısını yaptı!

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayelerinden ve çelik sektörünün devlerinden olan Bayramoğlu Steel Constructıon, Inönü Stadyumu'nun çatısına imzasını attı.



Türkiye'de sektörünü ayakta tutan devlerden olan şirket; Bosch, General Elektrik ve bir çok dünya markasının da bulunduğu referanslarına İnönü Stadyumunu da ekledi.  50 yıllık köklü geçmişe sahip tarihi ile dededen toruna geçmiş dev bir şirketler topluluğu olan Bayramoğlu Steel Consructıon enerji sektöründe de dünya markalarına hizmet veriyor.


Çelik konstrüksiyon, enerji ve kaynaklı imalat alt grup şirketleri ile, dünya devi markaların yapı ve çelikte, güven ve estetik  temalı hizmetleri ile tek tercihi olan Bayramoğlu, son derece genç ve alanında uzman, yenilenen yönetim kadrosu ile sektörde bir kez daha adından söz ettirmeyi başaran bir aile şirketi.


Alikaan Çiftci ve Burak Çeliktaş yönetimindeki bu sektör devi şirketler topluluğu,1962 yılında Bursa'da  Ahmet Bayramoğlu tarafından kuruldu. Şimdilerde dededen toruna geçen şirketler topluluğu yenilenen yüzüyle ve dinamik kadrosuyla yine dünya devi markaların çelik ve yapı endüstrisindeki ilk tercihleri olma konumunda.



Geri Dön