19 / 04 / 2024

İnönü Stadyumu nerede

İnönü Stadyumu nerede

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayelerinden ve çelik sektörünün devlerinden olan Bayramoğlu Steel Constructıon, Inönü Stadyumu'nun çatısına imzasını attı.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

6 Haziran Salı son dakika depremler! Bugün deprem nerede oldu? İstanbul’da az önce deprem mi oldu?

Deprem haberleri bilhassa Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli olan iki büyük depremden sonra ilgi ile takip ediliyor. 6 Haziran 2023 deprem mi oldu, nerede oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Elektrik kesintisi olacak mı? Yarın elektrikler nerede kesilecek? 18 Mayıs 2023 Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik kesintisi olacak ilçeler nereler? 18 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları açıklandı. İşte detaylar!

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 16 Mart’ta deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 16 Mart deprem olan yerlerin listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 15 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 15 Mart deprem listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 14 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 14 Mart deprem listesine dair detaylar!

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 08 Mart 2023 fiyat listesi

 Ventoso Fön Makinesi saçlarınıza istediğiniz şekli hacmini bozmadan saçlarınızı yıpratmadan vermenin adı Ventoso   Peki Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İnönü Stadyumu nerede Haberi

İnönü Stadyumu nerede

Türkiye'de sektörünü ayakta tutan devlerden olan şirket; Bosch, General Elektrik ve bir çok dünya markasının da bulunduğu referanslarına İnönü Stadyumunu da ekledi.  50 yıllık köklü geçmişe sahip tarihi ile dededen toruna geçmiş dev bir şirketler topluluğu olan Bayramoğlu Steel Consructıon enerji sektöründe de dünya markalarına hizmet veriyor.


Çelik konstrüksiyon, enerji ve kaynaklı imalat alt grup şirketleri ile, dünya devi markaların yapı ve çelikte, güven ve estetik  temalı hizmetleri ile tek tercihi olan Bayramoğlu, son derece genç ve alanında uzman, yenilenen yönetim kadrosu ile sektörde bir kez daha adından söz ettirmeyi başaran bir aile şirketi.


Alikaan Çiftci ve Burak Çeliktaş yönetimindeki bu sektör devi şirketler topluluğu,1962 yılında Bursa'da  Ahmet Bayramoğlu tarafından kuruldu. Şimdilerde dededen toruna geçen şirketler topluluğu yenilenen yüzüyle ve dinamik...