24 / 04 / 2024

Bayrampaşa Paşadora iletişim

Bayrampaşa Paşadora iletişim

Bayrampaşa Paşadora kapsamında konutların fiyatları 226 bin liradan başlıyor. Detaylı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Bayrampaşa Paşadora iletişim Haberi

Bayrampaşa Paşadora iletişim

Mutlu İnşaat projesi, Pashadora, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Alanı'nda yükseliyor. 50 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Bayrampaşa Paşadora'da 200 konut ile 50 ticari ünite bulunuyor. 


Bayrampaşa Paşadora Evleri'nde konutlar 1+1'den 5+2'ye kadar farklılık gösteriyor. Bayrampaşa Paşadora Rezidans'taki konutların alaları ise 70 ila 399 metrekare arasında değişiyor. 




Bayrampaşa Paşadora satılık konut fiyatları 226 bin TL'den başlıyor. 


Bayrampaşa Paşadora fiyat listesi şu şekilde;

1+1 dairelerin fiyatları 226 bin TL ile 273 bin TL, 

2+1 dairelerin fiyatları 300 bin TL ile 604 bin TL, 

3+1 dairelerin fiyatları 515 bin TL ile 747 bin TL, 

4+1 dairelerin fiyatları 632 bin TL ile 1 milyon 153 bin TL,

5+2 dairelerin fiyatları 1...