16 / 04 / 2024

bayrampaşada yeni ulaşım modelleri

bayrampaşada yeni ulaşım modelleri

Bayrampaşa'da yerleşime açılacak alana ulaşım için metro ve hafif raylı sistem modelleri geliştirildi...

İBB'den İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! Toplu taşıma kullananlar dikkat! Kullanılan bakiye geri yüklenecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni kampanya ile indirimli ulaşım uygulamasından faydalanacak kesimlere bir yenisini ekledi. İstanbulkart kullananlar için geçerli olacak yeni kampanyanın detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ne zaman sona eriyor?

65 yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkı ile ilgili yapılan değerlendirme kapsamında, ücretsiz ulaşımda yeni karar uygulamaya alındığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Öğrencilere ulaşım, esnafa kredi müjdesi! 

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nde birleşmeye 198 metre kaldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin batı ve güneydeki kentlere ulaşımı açısından stratejik bir konuma sahip "Yeni Kömürhan Köprüsü Bağlantı Tüneli ve Yolu"nda fiziki gerçekleşme yüzde 90 oranına ulaştı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

bayrampaşada yeni ulaşım modelleri Haberi

bayrampaşada yeni ulaşım modelleri



İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin Bayrampaşa Cezaevi ve çevresini kapsayan 114 bin metrekarelik alanla ilgili 14 Eylül 2012'de kabul ettiği imar planında konut, alışveriş merkezi, okul, hastane, büyük bir kent meydanı yapımı da karara bağlandı. Yerleşime açılacak alana ulaşım için de metro ve hafif raylı sistem modelleri geliştirildi. Ancak Ulaşım AŞ.'den imar planına itiraz geldi. Bölge imar planına göre şekillendiğinde yapılması planlanan hafif raylı sistemin dönüşlerinde sorun yaşanacağı bildirildi bunun üzerine planın kabulünden yaklaşık 10 ay sonra İBB Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısına yeni imar planı değişikliği yaptı. 


Vatan...