26 / 04 / 2024

Bayrampaşadaki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal

Bayrampaşadaki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal

Kayseri ve Konya Şeker Fabrikalarının sattığı, Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor Fabrikasının bulunduğu arazinin satışı, Yargıtay 1.Hukuk Dairesi tarafından hileli olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Pancar Motor Fabrikası arazisine ofis geliyor!

Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisine ofis geliyor. Yeni proje için çalışmalar başladı...

Pancar Motor Fabrikası arazisinin akıbeti belli oldu!

Temeli 1956'da Necmettin Erbakan tarafından atıldığı için Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisi yeniden gündeme geldi. 

Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal!

Kayseri ve Konya Şeker Fabrikalarının sattığı, Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor Fabrikasının bulunduğu arazinin satışı, Yargıtay 1.Hukuk Dairesi tarafından hileli olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisi 225 milyon TL'ye satılıyor!

Başbakan Necmettin Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor’un üzerinde bulunduğu arsa 225 milyon liraya satışa konuldu. 44 dönümlük arazinin konut veya ticaret alanı olarak kullanılması planlanıyor. Arsa için pazarlık görüşmeleri 6 Nisan'da yapılacak.

Erbakan’ın kurduğu Pancar Motor fabrikasının arsası satılıyor!

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor’un üzerinde bulunduğu arsa 225 milyon liraya satılıyor. 44 dönümlük arazinin konut veya ticaret alanı olarak kullanılması planlanıyor.

Pancar Motor arsası için teklifler sunuldu, sonuç bekleniyor!

Pancar Motor Fabrikası arsası, Emlak Konut GYO, Sinpaş GYO, Artaş İnşaat, Eroğlu Yapı, MNG Holding gibi devleri karşı karşıya getirdi. Pancar Motor arazisi için önceki gün 12 firma proje sundu ve teklifini yaptı...

Bayrampaşa'da 20 bin metrekarelik sanayi alanı dönüştürülecek!

Bayrampaşa Belediyesi, 20 bin metrekarelik sanayi alanını kentsel dönüşüm kapsamında yıkarak yeniden yapacak....

Bayrampaşa sanayi alanında yıkımlar 5 Şubat'ta başlıyor!

Bayrampaşa Belediyesi, riskli olarak tespit edilen 20 bin metrekarelik sanayi alanında yıkımlara 5 Şubat 2013 tarihinde başlıyor...

Bayrampaşa City Line'da yüzde 1 KDV, yüzde 10 indirim avantajı!

Semerkand Yapı, Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Bayrampaşa City Line’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Bayrampaşa City Line’da 2+1 daireler 353 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satışa sun

Bayrampaşa’da 5 konut projesi !

Son birkaç yıldır büyük bir değişim sürecine giren Bayrampaşa’da eski sanayi yapılarının ve tarihi Bayrampaşa Cevaevi’nin taşınmasının ardından lüks alışveriş merkezleri ve lüks konutlar yükselmeye başladı. İşte o konut projeleri ve fiyatları….

Nevi Evler Bayrampaşa fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Bayrampaşa'da inşa edilen Nev-i Evler projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlıyor. Nev-i Evler'da teslimler Mart 2013 tarihinde başlıyor...

Bayrampaşadaki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal Haberi

Bayrampaşadaki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal

Kayseri Deniz Postası Gazetesi'nin haberine göre, Kayseri ve Konya Şeker Fabrikalarının 260 milyona sattığı iddia edilen, İstanbul Bayrampaşa'daki Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor Fabrikasının bulunduğu arazinin satışı Yargıtay 1. Hukuk Dairesi tarafından hileli (muvazalı) olduğu gerekçesiyle iptal edildi. 


Kayseri ve Konya Şeker Fabrikaları İstanbul Bayrampaşa'daki Merhum Başbakan Prof. 

Dr. Necmettin Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin bulunduğu 124,125 ve 13664 parsel sayılı taşınmazları sattı. Pancar Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kayseri ve Konya Şeker Fabrikalarıyla 1.1.1994 tarihinden itibaren Gayrimenkul Kiralama ve Değerlendirme Sözleşmesi ve bu sözleşmenin gerekçesine dair anlaşma imzaladıklarını, anılan sözleşme gereğince taşınmazların kendisine devredilmesi gerekirken, bu iki fabrikanın muvazalı (hileli) şekilde üçüncü şahsa sattıkları gerekçesiyle Kayseri ve Konya Şeker...