19 / 04 / 2024

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik iletişim

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik iletişim

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi, Bulut Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Çamlık Yolu Sokak'ta kuruldu.

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Hilim Turizm Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hilim Turizm Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Hatiçe Çukadar tarafından kuruldu.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Omorfo Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omorfo Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya tarafından kuruldu.

Tatilekseni Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatilekseni Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Dayan tarafından kuruldu.

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Adsiz tarafından kuruldu.

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Gemini Danışmanlık Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gemini Danışmanlık Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Abdullah Kadir Demirci tarafından kuruldu.

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik iletişim Haberi

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik iletişim

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi, Bulut Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Türkiyenin çeşitli bölgelerinde turizme elverişli tesisler, otel, motel, apart otel, kamping, tatil köyü,konaklama tesisleri, açık ve kapalı yat limanları, çekek yerleri, otoparklar,restaurant, kafeterya, yüzme havuzu gibi eğlence ve dinlenmeye yönelik turistik nitelikli yerler, spor, sağlık ve sosyal hizmet tesisleri, sauna, spa ve güzellik merkezleri ile gazino, lokanta, gece klübü, cafe, bar, quick lunch tipi (çabuk yemek) restaurantlar, pastane, konser, tiyatro, sinema ve kongre salonları, bowling salonları, golf, mini golf parkurları, tenis kortları, diğer eğlence tesisleri ile her nevi turizm tesislerini kurmak, tamamen veya kısmen satın almak, işletmek, kiralamak veya kiraya...