26 / 04 / 2024

Bedrettin Bayer

Bedrettin Bayer

Yakuplu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Bayer Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 1 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt,Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Wessa İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wessa İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Bayer tarafından kuurldu.

Beşiktaş'a dev proje! Barbarossa geliyor!

Bayer ve Kocadağ İş Ortaklığı tarafından projelendirilen Barbarossa projesi için düğmeye basıldı. Peki Barbarossa Balmumcu projesi nerede? İşte Barbarossa ile ilgili merak edilenler...

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bedrettin Türk tarafından kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cesur ve Yahya Bayer ortaklığında kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Atıl araziler tarıma nasıl kazandırılacak?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında atıl arazilerin tarıma nasıl kazandırılacağını yazdı. İşte Bayer'in o yazısı...

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Country tarzı konutlar talep patlaması yaşıyor!

Binbay Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay son zamanlarda artan konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Yılmaz ve Bayer Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret An ortaklığında kuruldu.

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Türkmne tarafından kuruldu.

Tarım alanına OSB kurulamayacak!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında tarım alanlarına inşa edilen OSB'leri kaleme aldı.

Bedrettin Bayer Haberi

Bedrettin Bayer

Yakuplu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Bayer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt,Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.


Yakuplu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...