18 / 04 / 2024

Beğen İnşaat 2015 hedefleri

Beğen İnşaat 2015 hedefleri

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat’ın yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci sektör hakkında bilgi verdi..

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Kayseri'de 13'üncü kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri'de 13 katlı inşaatın en üst katında çalıştığı sırada dengesini kaybedip düşen inşaat işçisi Ramazan Karasu (29) yaşamını yitirdi.

İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor!

İnşaat sektöründe ulusal firmalarda uzun yıllar CFO olarak görev yapan Emre Özerçen, inşaat sektörünün yaşadığı krizin önüne geçilmesi için atılacak adımları anlattı. Özerçen, "İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor" dedi...

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Beğen İnşaat 2015 hedefleri Haberi

Beğen İnşaat 2015 hedefleri

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat’ın yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirci, yeni projeler ve inşaat sektörü hakkında bilgiler verdi. Beğen İnşaat’ın sektörde 38. yılına girdiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, “Beğen İnşaat olarak 3 kişi faaliyet göstermekteyiz. Babamız Remzi Demirci başımızda ben Vehbi Demirci ve kardeşim Ekrem Demirci ile birlikte faaliyet gösteriyoruz. Sektöre ilk 1977 yılında emlakçı olarak başladık. 2000 yıllarının başında konut açığının olduğunu gördük ve iyi bir yer edinmek için konut işine girdik. Beğen İnşaat Limited Şirketi olarak devam ediyoruz. Babamız iyi bir bayrak teslim etti. Biz de bu bayrağı evlatlarımıza en iyi şekilde bırakmanın uğraşını veriyoruz” dedi.  600’e...