25 / 04 / 2024

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Beşiktaş

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...



Gayrimenkul sektörüne sayısız proje kazandıran Fuzul Yapı, Beşiktaş'ın Dikilitaş bölgesinde hayata geçireceği yeni projesi için kolları sıvadı. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul'un göbeğinde inşa edilecek  Fuzul Beşiktaş  projesi için ön talep süreci başladı.

Fuzul Beşiktaş ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek projenin inşaatına yıl sonunda başlanacak. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesi için hazırlıklar tamamlanıyor.

Gelişmiş daire seçenekleriyle içerisinde dükkanlarında da olması beklenen projede  kapalı otopark ve merkezi klima sistemi de yer alacak. Projeyle ilgili ödeme planı, fiyat listesi, teslim tarihi gibi bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Fuzul Beşiktaş ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Tabelasının asılan proje karma proje olarak yükselecek. İçerisinde alışveriş merkezlerinin de bulunacağı proje Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi'ne yakın konumda bulunuyor. 

Fuzul Beşiktaş ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Beşiktaş iletişim:
Web: http://www.fuzulbesiktas.com/
Telefon: 0212 635 34 34

Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön