25 / 04 / 2024

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesinin detayları belli olmaya başladı. Karma proje olarak hayata geçirilecek projede küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak.



1992 yılında Fuzul Otomotiv olarak kurulan Fuzul Şirketler Grubu, 2000 yılında inşaat sektörüne adım attı. Markalı konut üretimine adım adam şirket, on binlerce aileyi kampanya sistemiyle ev ve otomobil sahibi yaptı. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 2000 yılından sonra  ev ve otomobil sahibi yapan firma, markalı konut projeleri de yapiyor. 2000'den bu yana İstanbul Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus. Vadiyaka Başakşehir, Kağıthane'de Meva Evleri, Kartal'da Serrapark Konutları gibi bir çok proje inşa eden şirket, yeni projeler için kolları sıvadı. 

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İstanbul il Müdürlüğü'nün bulunduğu binasının boşaltıldığı ve Emlak Konut ve Fuzul Yapı proje tabelasının asıldığı görüldü. Fuzul Yapı bu alanda yeni proje üretecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek projede küçük bir alışveriş merkezi de bulunacak.

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Üç yerli, bir yabancı mimarlık ofisiyle çalışan projenin inşaatının ne zaman başlanacağı ise bilinmiyor. Sektöre kazandırdığı markalı projeleri ile ön plana çıkan Fuzul Yapı'nın bu projesi de şimdiden merak konusu oldu

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!


Geri Dön