26 / 04 / 2024

Bek Kağıtçılık Sanayi adres 

Bek Kağıtçılık Sanayi adres 

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bekdemir, Erol Bekdemir ve Veysel Bekdemir ortaklığında kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Aras tarafından kuruldu.

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bekdemir, Erol Bekdemir ve Veysel Bekdemir ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saat tarafından kuruldu.

Zamur Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zamur Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Zamur ve Recep Samet Zamur ortaklığında kuruldu.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Norte Kağıtçılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Norte Kağıtçılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karayel tarafından kuruldu.

Bek Kağıtçılık Sanayi adres  Haberi

Bek Kağıtçılık Sanayi adres 

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bekdemir, Erol Bekdemir ve Veysel Bekdemir ortaklığında kuruldu.

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
GERİ DÖNÜŞÜM-METAL,PLASTİK,KAĞIT a. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak. Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek, madde haneler kurmak. b. Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. c. Her türlü kalay ve demir dışı granülleri, boruları, yayları, cam alıp satmak ve hurdalarını alıp satmak. Konusu ile...