28 / 03 / 2024

Bekir Akbulut kim

Bekir Akbulut kim

Düzce Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut kimdir? Bekir Akbulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bekir Akbulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bekir Akbulut...

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli kim olduğu ve Dr. Bekir Pakdemirli hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Dr. Bekir Pakdemirli'nin eğitim durumu ve kariyeri ve ayrıntılar...

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Düzce Gölyaka Konutları'na başvurular başladı!

Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde başlanan TOKİ Konutları'nın temel atma çalışmaları başladı. Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut inşaat yetkililerinden bilgi aldı.

Bekir Akbulut kimdir?

Düzce Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut kimdir? Bekir Akbulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bekir Akbulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bekir Akbulut...

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bekir Akbulut kim Haberi

Bekir Akbulut kim

Bekir Akbulut kimdir?

Bekir Akbulut, 1965 yılında Düzce, Gölyaka, Muhapdede Köyünde doğdu. Bekir AKBULUT İlkokulu kendi köyünde, ortaokul ve lise öğrenimini İmam Hatip Lisesinde bitirdikten sonra AÖF Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.


1992-1994 yılları arasında Refah Partisi Mahalle temsilciliği görevi yaptı. 1994-1997 yılları arası Refah Partisi İlçe Teşkilatlandırma Başkanlığı görevini yürüttü. 1997 yılında Bolu Sigorta İl Müdürlüğünde memuriyete başladı. 2001 yılında Düzce Sigorta İl Müdürlüğünün açılmasıyla Düzce’ ye geldi.


2010 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü oldu.


Akbulut evli ve bir çocuk...