27 / 04 / 2024

Bekir Cesur kim

Bekir Cesur kim

Uluhan Grup kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur kimdir? İşte Bekir Cesur'a dair merak ettikleriniz ve Uluhan Grup'un hayata geçirdiği projeler ile ilgili ayrıntılar...

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli kim olduğu ve Dr. Bekir Pakdemirli hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Dr. Bekir Pakdemirli'nin eğitim durumu ve kariyeri ve ayrıntılar...

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Ege Seramik Beverly serisi cesur mekanlar yaratıyor!

Evinizin dekorasyonunu değiştirmeye veya daha çekici görünümler kazandırmaya seramiklerinizi değiştirerek başlayabilirsiniz. 2 farklı ebat ve renk seçeneği ile alışılmışın dışında cesur mekanlar yaratmak isteyenlerin tercihi olmaya aday.

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesi!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı konu ile ilgili açıklama yapt

Bekir Kamışlı: Yaşanabilir kentler için mimarlık önemli!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, mimarlığın bina üretim süreci ile sınırlı olduğunu, taşıdığı sosyal sorumluluk nedeniyle herkes için yararlı ve önemli olduğunu belirterek.

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kamışlı 'Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir' dedi.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Bekir Cesur kim Haberi

Bekir Cesur kim

Bekir Cesur kimdir?

Bekir Cesur, Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı. Ayrıca Bekir Cesur; Hanife Aktülün, Taha Aktülün, Necati Aktülün, Ragıp Uludare ortaklığı ile Kentyap İnşaat Taahhüt İnşaat Şirketi’ni kurdu.


Bir kaza sonucu 2 yıl boyunca tekerlekli sandalye ile yaşadığını belirten Bekir Cesur, konut projelerinde engelliler için özel çalışmalara yer veriyor. Her katta diğer insanlarla iç içe olabileceği şekilde tasarladığı projelerde asansör genişlikleri, merpen ve koridor genişlikleri, tekerlekli sandalye ile yaşayanların rahat bir hayat süreceği nitelikte tasarlandı.


Ticari birimler için de yatırım yapan Bekir Cesur'un yönetim kurulu başkanı olduğu Uluhan Grup'ta hayata geçirilen projeler şu şekilde sıralanıyor;


1. Tac Mahal

2. Babil Kuleleri

3. Acunkent

4. Babil Çarşı




Ay6 İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!
Bekir Cesur: Uluhan Grup, yatırımcısına yüzde 70 kazandıracak!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Bekir Cesur'u...