26 / 04 / 2024

Bekir Cesur Uluhan Grup

Bekir Cesur Uluhan Grup

Uluhan Grup kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur kimdir? İşte Bekir Cesur'a dair merak ettikleriniz ve Uluhan Grup'un hayata geçirdiği projeler ile ilgili ayrıntılar...

Bekir Başevirgen'den Soma OSB çağrısı!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Soma Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sürecin hızlandırılması için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Bekir Uzun kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Bekir Uzun kimdir? Bekir Uzun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bekir Uzun'un biyografisi...

Bekir Pakdemirli kimdir?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kimdir? Bekir Pakdemirli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bekir Pakdemirli'nin biyografisi...

Bekir Pakdemirli açıkladı! Destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük ölçekli geleneksel kıyı balıkçılarına bugün saat 18.00'den sonra 13 milyon 733 bin lira destekleme ödemesi yapılacağını aktardı.

Bekir Pakdemirli: Arazi toplulaştırma hedefimiz 8,5 milyon hektar alan!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Arazi toplulaştırma hedefimiz 8,5 milyon hektar alan" dedi.

Bekir Pakdemirli'den kentsel dönüşüm açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Hasar görmüş binaların dönüşümü konusunda İzmir'e örnek olabilecek kentsel dönüşüm projesinin başlatılması konusunda 3 bin dönümlük araziyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına tahsis ettik." dedi.

Bekir Pakdemirli'den İzmir rezerv konut alanı açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Bayraklı'da başta ağır hasarlı konutlar olmak üzere bir şekilde bu dönüşümün sağlanmasına fayda sağlayacak rezerv alanı gezdik" dedi.

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

Bekir Pakdemirli'den hobi bahçeleri açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli hobi bahçeleriyle ilgili olarak, "Kanundaki boşluklar istismar edilerek ortaya çıkarılan hobi bahçesi sorununu en kısa zamanda çözmüş olacağız." dedi.

Bekir Pakdemirli: 95 lisanslı depoya 16,4 milyon TL kira bedeli ödenecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında, 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon TL'nin kira bedeli olarak ödeneceği açıklandı.

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

Bekir Pakdemirli'den hazine arazileri açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Hazine arazilerini üretime kazandırmak için her bir boş araziyi tespit ederek ekime-dikime kazandırmalıyız" dedi...

Bekir Pakdemirli: Hazine arazileri mevzuatını yayımlayacağız!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Hazine arazilerinin kullanımıyla ilgili uygulamanın usul ve esaslarını düzenleyen mevzuatı en kısa sürede yayımlayacağız" diye konuştu.

Bekir Cesur Uluhan Grup Haberi

Bekir Cesur Uluhan Grup

Bekir Cesur kimdir?

Bekir Cesur, Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı. Ayrıca Bekir Cesur; Hanife Aktülün, Taha Aktülün, Necati Aktülün, Ragıp Uludare ortaklığı ile Kentyap İnşaat Taahhüt İnşaat Şirketi’ni kurdu.


Bir kaza sonucu 2 yıl boyunca tekerlekli sandalye ile yaşadığını belirten Bekir Cesur, konut projelerinde engelliler için özel çalışmalara yer veriyor. Her katta diğer insanlarla iç içe olabileceği şekilde tasarladığı projelerde asansör genişlikleri, merpen ve koridor genişlikleri, tekerlekli sandalye ile yaşayanların rahat bir hayat süreceği nitelikte tasarlandı.


Ticari birimler için de yatırım yapan Bekir Cesur'un yönetim kurulu başkanı olduğu Uluhan Grup'ta hayata geçirilen projeler şu şekilde sıralanıyor;


1. Tac Mahal

2. Babil Kuleleri

3. Acunkent

4. Babil Çarşı




Ay6 İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!
Bekir Cesur: Uluhan Grup, yatırımcısına yüzde 70 kazandıracak!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Bekir Cesur'u...