25 / 04 / 2024

Belçim Bilgin Erdoğan londra ev

Belçim Bilgin Erdoğan londra ev

Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan şehrin ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da aylık 4 bin Pound'a (15 bin TL) daire tuttu. Belçim Bilgin Erdoğan biraz ötesindeki Buckingham Sarayı'nda yaşayan Kraliçe Elizabeth'e komşu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Marmara'dan başlanarak riskli yerleşim yerleri depreme hazırlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm ve deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Bölgesi'ni işaret etti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyalarıyla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Erdoğan emekliler için düğmeye basıyor. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz telefon satışı sözünü tutacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi öğrenciler için vergisiz telefon satışı müjdesini vermişti. Peki ''Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı?" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konu ile ilgili açıklama geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesinde yer alan "Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. Peki, vergisiz telefonlar ne kadar? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira açıklaması geldi: Cebri adımlar atmak zorundayız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş kira bedelleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasını işaret eden Erdoğan, cebri adımlar atılması gerektiğini vurguladı. 

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Memurlar dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Bakan Bilgin de 3600 ek gösterge ile ilgili konuştu. Peki 3600 ek gösterge nedir, kimler faydalanabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Fahiş kiralara ayar geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de artan kira fiyatlarına ilişkin sorulara cevap verdi ve seçim sonrasında yasal düzenlemelerin yapılacağı müjdesini verdi. 20 Nisan'da bu konuda olumlu bir haberin duyurulacağını belirtti.

Her şey hazırlandı.. Vatandaş nefesini tuttu! Erdoğan açıkladı! Bu hamle doğalgaz faturalarına etki edecek

TPAO Genel Müdürü Bilgin, Karadeniz gazının sisteme aktarılmaya başlanacağı aşamanın ne zaman olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha evvel Karadeniz gazının 20 Nisan'da çıkarılacağını ve bütün kurgulamanın buna göre olduğunu ilan etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: İstanbul depremi için özel plan geliyor! Bunlar zorunlu olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni dün resmen açıkladı. Beyannamede yer alan İstanbul depremi çalışmaları dikkatleri çekti. 

Belçim Bilgin Erdoğan londra ev Haberi

Belçim Bilgin Erdoğan londra ev


Fox TV'deki 'Kördüğüm' ile yollarını ayıran Belçim Bilgin Erdoğan kariyerine İngiltere'nin başkenti Londra'da devam etme kararı almıştı. Oyuncu şehrin ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da aylık 4 bin Pound'a (15 bin TL) daire tuttu. Belçim Bilgin Erdoğan biraz ötesindeki Buckingham Sarayı'nda yaşayan Kraliçe Elizabeth'e komşu...