23 / 04 / 2024

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Dönüşüm planlaması, belediye başkan adaylarına ilham verdi!

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim öncesi dersine iyi çalışmak isteyen belediye başkan adayları, ilçelerindeki yapı stoku, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporlar hazırlatmaya başladı. Raporu önden alanlar ise çözüm projelerini seçim vaatlerine ekledi.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Haberi

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Toplantısında "Hastane yeri" tartışmasına son noktayı koydu. "Arazininin gerçek değeri verilmediği sürece kabul etmeyiz" diyen Belediye Başkanı Ercengiz, bir kez daha Şeker Fabrikasını işaret etti.



İkametini Burdur'a alan öğrencilere yapılacak yüzde 30 oranındaki indirim için yetki alan Belediye Başkanı Ercengiz, Su Aboneliğinde de öğrencilere depazito ücretini meclise sunduğu teklifin kabul edilmesiyle kaldırdı.


Burdur Belediyesinin Ekim Ayı Meclis Toplantısında Eylül Ayı çalışmalarının değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Göl Festivalindeki başarılı organizasyon ve Sümer Ezgü'nün klibine verilen desteğe vurgu yaptı. Eylül Ayında Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çiçek dikimlerini sürdürdüğünü, Fen İşleri Müdürlüğünün Çay Boyu'ndaki çalışmalarıyla birlikte, kaldırım yenilemelere de devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Ercengiz, İtfaiye Haftasını da personelle birlikte kutladıklarını söyledi.


Arazinin...