25 / 04 / 2024

belediye para yardımı

belediye para yardımı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Evsizlere 200 bin TL hibe para yardımı yapılacak!

Ev sahibi olmak isteyen ve bu hayal ile yaşayan evi olamayan evsizler için Devlet, kendi evini yapmak isteyen evsizlere 150 bin Türk Lirası ve 200 bin Türk Lirası hibe para yardımı yapacağı duyuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

Para, gıda ve erzak, sosyal destek kartı, giysi ve yakacak yardımı nasıl alınır? Sosyal desteklerde şok! 

Sosyal yardım ödemelerinden faydalanmak isteyenler, hangi kurumlara nasıl başvuru yapmaları gerektiğini merak ediyor. İşte başvuru şartları ve verilen destekler...

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

İhtiyacı olanlara burs ve gıda yardımı yapılacak! İşte detaylar!

Türkiye'de, düşük gelirli ailelere yönelik çeşitli sosyal yardım programları bulunmaktadır. Bu programlar, gıda, nakit para, erzak, burs ve maaş gibi farklı destekler sunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktadır. Bu sosyal yardımlar VGM tarafından sağlanmaktadır.

Aile Bakanlığı az önce açıkladı! O yardım ödemesi tam 2 bin 314 TL zamlandı!  Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım alan hak sahiplerine yeni zam müjdesi verdi. Bakan Göktaş, bir defa ödenen ve 2022 yılında 2 bin 157 lira olan "İşe Başlama Yardımı"nın bu yıl 4 bin 471 lira olarak ödeneceğini ifade etti.

Temmuz 2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına 3 bin 571 TL yatacak!

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İhtiyaç sahibi ailelere verilen para yardımına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Peki, SED yardımına ne kadar zam geldi? Ödemeler ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 e-Devlet Kapısı yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanların adına para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kategoride sosyal yardım kampanyaları hazırlıyor. Bakanlığın düzenlediği sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi pek çok alanda yardımlar bulunuyor. Bu yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan önemli bir yardım duyurusu daha! Sadece tek bir kez 7 bin 500 TL para yatırılacak! Sakın kaçırmayın

Aile Bakanlığı'ndan önemli bir yardım duyurusu daha... Sadece tek bir kez 7 bin 500 TL para yatırılacak.... Sakın kaçırmayın...

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik yeni bir nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Sigorta girişi olanlara müjde! SGK’dan 29 bin TL para yardımı! İşte tek gereken!

Sosyal Güvenlik Kurumu, pek çok vatandaşı sevindiren bir haberi duyurdu. Sigorta girişi olanlara 29 bin TL para yardımında bulunulacak. İşte detaylar!

e-Devlet'ten başvuru yapanlara her ay destek parası! 1-2-3-4-5 çocuğu olanların para yardımı PTT'ye yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara destek sağlamak için sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda destek sağlayan bakanlık çocuklar için de para veriyor.

belediye para yardımı Haberi

belediye para yardımı

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 2. toplantısı gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda şehirdekii yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık sorunları için yapılmak istenilen “Aile Sigortası” projesi oy çokluğuyla kabul edildi. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberina göre, ayrıca yardıma muhtaç ailelere her ay 2 bin TL yardım verileceği bildirildi.

4 BİN AİLEYE SİGORTA MÜJDESİ

Gerçekleştirilen oylama öncesinde yaptığı konuşmasında proje hakkında bazı detaylara değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların zor durumda olduğunu söyledi. Tanju Özcan, 4 bin aileye kadar bu yardımı yapma kararı aldıklarını kaydederek, "Tabi ki önemli bir bütçe ayıracağız. Keşke bu ülkede yoksulluk, açlık bu noktalara kadar gelmeseydi." dedi.

HER AY 2 BİN LİRA YARDIM VERİLECEK

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, belediyelerin asli görevlerinden bir...