26 / 04 / 2024

Belediyeden alacağı olanlar

Belediyeden alacağı olanlar

Belediye Kanunu'nda yapılan düzenlemeyle, belediyelere yapmadığı ödemeler için haciz işlemi uygulanması çok zor hale getirildi.Borçlu belediye haczedilecek malın, kamu hizmetini aksatacağını belirtirse o mallara da haciz uygulanamayacak.

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

EYT’lilerin alacağı promosyon miktarı belli oldu!  Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

EYT’den ilk aşamada emekli olacak 2 milyonu aşkın vatandaş, emeklilik işlemleri için SGK şubelerine akın ederken, EYT’den emekli olanların bankalardan ne kadar maaş promosyonu alacağı da merak ediliyor. İşte banka banka promosyon miktarları…

Euro 30 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası 2023 yılında faiz kararı için toplamda 8 toplantı yapacak. Alacağı faiz kararları euro kuru üzerinde etkili olacak. İlk karara sadece 30 gün kalırken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 30 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

50 bin TL 100 bin TL'si olanlar bile var! Çalışanlar sakın bunu yapmayın, yoksa bu para buhar olup gider

Çalışan vatandaşların tazminatlarıyla ilgili çok önemli bir bilgilendirme yapıldı. İşte iş yerinden tazminat alacağı olanların dikkat etmesi gereken çok önemli hususlar.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru

Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar yükseliş eğilimine devam ediyor. Peki elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar sakın bakmadan geçmeyin, işte son dakika dolar/TL kuru..

Sigorta şirketlerinden alacağı olanlar dikkat! Paranız zaman aşımına uğrayarak yanabilir! 

Türkiye Sigortalar Birliği önemli açıklamalarda bulundu. TSB'nin yapmış olduğu duyuru milyonlarca emeklilik şirketleri ve sigorta müşterilerini kapsıyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası 24 Eylül'de!

TOKİ'nin Çorum Alaca Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği 220 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası 24 Eylül'de...

Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kura çekimi!

Noter huzurunda kura çekilişinin yapılacağı projede 220 adet daire mevcut. İşte Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kura çekimi...

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

TOKİ Alaca 2.Etap Konutları kura çekimi!

220 adet dairenin bulunduğu projede kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Alaca 2.Etap Konutları kura çekimi...

Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kura!

TOKİ Alaca 2.Etap Konutları için kura heyecanı başladı. İşte Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kura çekilişi detayları...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası 2016!

Çorum Alaca Belediyesi ve TOKİ'nin ortak girişimiyle hayata geçirilen 220 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura heyecanı başladı.

TOKİ Alaca 2.Etap Evleri kurası ne zaman?

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortaklaşa inşa ettiği projede 220 daire mevcut. Peki TOKİ Alaca 2.Etap Evleri kurası ne zaman?

Belediyeden alacağı olanlar Haberi

Belediyeden alacağı olanlar

MECLİS'TE kabul edilerek yürürlüğe giren son torba yasadaki iki düzenleme, belediyeden alacaklı olan kişi ve şirketleri zor durumda bırakacak. Avukat Cevat Kazma'ya göre Belediye Kanunu’nun 15. Maddesi’nde yapılan düzenlemeye göre belediyelere haciz kararı uygulanmadan önce borç


miktarı değerinde mal beyanında bulunulması istenecek. Ancak belediye 10 gün içinde beyanda bulunmazsa yapılacak haciz işlemi alacak miktarını hiçbir şekilde geçemeyecek. Aynı zamanda borçlu belediye haczedilecek malın, kamu hizmetini aksatacağını belirtirse o mallara da haciz...