25 / 04 / 2024

belediyeler birliği ulaşım komisyon başkanı amir badur

belediyeler birliği ulaşım komisyon başkanı amir badur

Erzurum Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Amir Badur, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ulaşım Komisyon Başkanı oldu. Badur, bütün belediyelerin, birliğin doğal üyesi olduğunu ve bu kapsamda faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi...

Kiralar 5 yılda yüzde 900'e yakın arttı: Tüketici Birliği çözüm önerilerini paylaştı! Ev sahiplerine yüksek vergi...

Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artışlar, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları resmen kriz haline getirdi. Tüketici Birliği Federasyonu çözüm önerilerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

belediyeler birliği ulaşım komisyon başkanı amir badur Haberi

belediyeler birliği ulaşım komisyon başkanı amir badur


Erzurum Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Amir Badur, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ulaşım Komisyon Başkanı oldu. TBB'nin kuruluş amacı ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Amir Badur bütün belediyelerin, birliğin doğal üyesi olduğunu, kanunların vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.


TBB’nin 1945 yılında belediyecilik alanında faaliyet göstermek üzere kamu yararına bir dernek olarak kurulduğunu hatırlatan Başkan Badur, belediyelerin hak ve menfaatlerini dernek çatısı altında korumaya yönelik olarak çalıştıklarını ifade etti. Badur, “Türkiye Belediyeler Birliğinin çeşitli komisyonları bulunuyor. Atık, İmar ve Ulaşım mevzuat komisyonu büyükşehirlerde önemli yöneticilerden ve planlamacılardan oluşan çalışma komisyonları bulunuyor. Komisyon başkanları toplantısı Eylül ayında gerçekleştirildi. Türkiye Belediyeler Birliği Ulaşım Komisyon Başkanlığına ben seçildim. Başkan Yardımcılığına ise Edirne Toplu Ulaşım...