26 / 04 / 2024

belgin bilgiç emlak eğitimi

belgin bilgiç emlak eğitimi

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Kiracılar Evden Çıkarılırken Nelere Dikkat Etmeli? Emlakçıdan Önemli Çözümler!

Bahaneyle evden çıkartılan kiracıların dikkat etmesi gereken bir unsur var. Eskişehirli emlakçı Özgür Parlak, bazı bahanelerle evden çıkarılmak istenen kiracıların kendilerini kanıtlayabilmeleri için bir bilgi paylaştı. İşte Parlak’ın konu ile ilgili kiracılar için sunduğu bazı çözümler… 

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Dolar 9 TL olacak... Herkes şok oldu, analistlerden peş peşe açıklamalar geliyor! İşte engerçek bilgi

Dolar 9 TL olacak iddiası yine bir anda ortalığı karıştırdı. Analistler konuyla ilgili peş peşe açıklama yaparken, gerçek bilgi her zamanki gibi Emlak Kulisi'ne geldi.

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Burakhan Durmaz tarafından kuruldu.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Yetki belgesi alan emlakçılara kritik uyarı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında emlakçıların mesleki eğitim belgelerinin Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemine yüklenmesi gerekiyor. 

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Emlak işletmelerinde çalışanlar dikkat! Son gün 28 Şubat!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yetki belgesi alan işletme sayısı toplamda 25 bini aştı. Bu işletmeler de, sorumlu emlak danışmanı ve emlak danışmanları ile sözleşmeli işletmelerine ilişkin bilgileri 28 Şubat tarihine kadar taşınmaz ticareti bilgi sistemine aktarmaları gerekli.

Emlak danışmanlarının bildirimi başladı!

Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi'nde yapılan düzenleme ile yetki belgeli işletmeler artık emlak danışmanı bildirimlerini de yapabiliyorlar.

Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

Bir emlakçının yetki belgesinin olup olmadığı Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi üzerinden öğrenilebiliyor. 

belgin bilgiç emlak eğitimi Haberi

belgin bilgiç emlak eğitimi

Değerleme Uzmanı Belgin Bilgiç, 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları - 1 ve 2' başlıklı eğitim düzenliyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2 eğitimi, bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de.

Emlakta doğru fiyat belirleme üzerine verilecek eğitimler, 1 ve 2 olarak anlatılacak. 

İlk eğitimde emlak işinde doğru fiyatı belirlemenin bilimsel yöntemleri anlatılacak olup, eğitim online canlı yayında gerçekleştirilecektir. 

İkinci eğitim de ise, mülkiyet hakları ve fiyat üzerinde etkileri paylaşılacak. Eğitimler bu akşam gerçekleştirilecek. 

Bilimsel yöntemlerin anlatılacağı ilk eğitim 19:00 - 20:00 saatleri arasında, ikinci eğitim ise 21:00 - 22:00 saatleri arasında yapılacak. 

Eğitim ücreti ise, 190 TL yerine 145 TL olarak belirlendi. 

Eğitimle ilgili bilgi ve satın almak için: