29 / 03 / 2024

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuzhan Karacan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şahin Karacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 709 bin 855 TL sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla'da kur

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Seba Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Seymen tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

İf Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık ve Mühandislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık ve Mühandislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Adfa Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Adfa Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Fatih Yörük Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 2 Eylül'de Üsküdar'da açıldı.

DG Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DG Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Doğrudöğen tarafından 250 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Stracon Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stracon Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Karahan tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Özyol Taahhüt İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özyol Taahhüt İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Tanju Özyol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan İlhan Tufan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 6 milyar 570 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Faruk Anıl tarafından kuruldu.

Beyoğlu Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Can Efe Alpvural Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuzhan Karacan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şahin Karacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 709 bin 855 TL sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla'da kuruldu.


Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin Amaç Ve Konusu Başlıca Şunlardır: 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat...