26 / 04 / 2024

bema inşat göl panorama evleri

bema inşat göl panorama evleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip oranlarda tutulan fiyatlar ve alternatif ödeme planları devam ediyor. Proje yatırım değeriyle öne çıkıyor.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Gülizar Biçer Karaca'dan Salda Gölü açıklaması! 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, millet bahçesi yapımı için Salda Gölü'nde başlanan inşaatın durdurulması için çağrıda bulundu...

DMRS Otomotiv İnşat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMRS Otomotiv İnşat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azat Götaş tarafından kuruldu.

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye 15 milyon TL’lik ev!

Arsenal'de futbol kariyerine devam eden Mesut Özil’in Amine Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon liraya ev aldığı iddia edildi

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Erdn İnşaat Larissa Göl Evleri’nin temeli atıldı!

Erdn İnşaat Larissa Göl Evleri’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene birçok protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Ural İnşaat Göl Evleri yüksek kalite anlayışıyla inşa ediliyor!

Ural İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Evlerini diğer projelerden farklı kılan en önemli özelliklerinin başında; yüksek kalite anlayışı, ekolojik hassasiyet ve doğaya yakınlık, biyolojik yüzme göleti ve site içinde müstakil yaşamın ayrıcalıklarını sunması geliyor.

Lemi Gülman için 3 yıl hapis cezası istendi!

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

bema inşat göl panorama evleri Haberi

bema inşat göl panorama evleri

Göl Panorama Evleri projesi, 95 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. 10 blok üzerinde yükselen projenin, tamamlandığında yaklaşık 4 bin 300 kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor. Göl Panorama Evleri'nde geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip olan daireler 186 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Proje, 530 milyon liralık yatırım değeriyle ön plana çıkıyor. 


İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Bahçeşehirve çevresinin en büyük projesi olarak öne çıkan Göl Panorama Evleri'nde avantajlar devam ediyor. 


Kira derdinden kurtulup...

 TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından inşasına devam edilen projede bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlara ek olarak, alternatif ödeme planlan da sunuluyor. Göl Panorama Evleri; ödeme avantajlarıyla 'kira derdinden kurtulup', 'evsahibi olmak isteyenlere' büyük fırsatlar sunuluyor. Proje; minimum 69,54 metrekarelik 1+1'den,...