19 / 04 / 2024

Ber Solo İnşaat iletişim

Ber Solo İnşaat iletişim

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Çelik Rençber Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Rençber Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çelik ve Rüştü Çırak ortaklığında kuruldu.

Ber Proje Yatırım İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Proje Yatırım İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Şevket Songültekin tarafından kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılmazkaya tarafından kuruldu.

As Ber Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Ber Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taze tarafından kuruldu.

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

Ber Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Er tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Uğraşkan tarafından kuruldu. 

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar Ahi tarafından kuruldu. 

Solo İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solo İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fevzi Oymak imzasıyla kuruldu.

Ber Solo İnşaat iletişim Haberi

Ber Solo İnşaat iletişim

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...