29 / 03 / 2024

Bergüzar Korel hayranları kamboçya ev

Bergüzar Korel hayranları kamboçya ev

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

5 yıl sonra zenginlerin bile elini yakacak harcamalar açıklandı!

Son model telefon ya da gayrimenkul gibi alımları günümüzde orta sınıf artık zar zor yapabiliyor fakat  uzmanlara göre yakın bir zamanda bu ve bunun gibi bazı harcamaları zenginler bile yapamayacak.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Başkan Selvitopu'ndan '6306' sayılı yasa çıkışı: Zar zor konut sahibi olanların mülkiyet hakkını tehdit ediyor!

Kentsel dönüşüm tartışmalarının yeniden alevlendiği bir dönemde 6306 sayılı yasanın mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, vatandaşın mülkiyet hakkına dikkat çekti.

Honda’dan City hayranlarına arka arkaya müjde! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda’nın en efsanevi modellerinden City’nin yeni fiyatı merak edilirken, Honda’dan City hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Honda, City modeline eylül ayında da zam yapmayacağını açıkladı.

Kia’dan Ceed hayranlarına müjde! Ceed modellerine bu ay zam yok!

Kia, merakla beklenen eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine zam yapılmadığı ve Ağustos 2023 fiyat listesiyle satışa devam edileceği öğrenildi.

BMW’den eylül müjdesi! Z4’e bu ay zam gelmeyecek!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan BMW, Z4 hayranlarına güzel bir haber verdi. BMW, Z4’e eylül ayı kapsamında zam yapmayacağını açıkladı.

Volkswagen Golf hayranlarını üzecek haber! Sona eriyor!

Dünyanın en tutulan otomobil markalarından biri olan Volkswagen’in sevilen modeli Golf ile ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Ford’dan Mustang hayranlarına kötü sürpriz! Mustang Mach-E’ye 107 bin 500 TL’lik dev zam geldi!

Temmuz ayında Mustang Mach-E’ye dev zam yapan Ford, ağustos ayında da tamı tamına 107 bin 500 TL zam yaptı. Ford, Mustang Mach-E modelinin yeni fiyatını kamuoyuyla paylaştı.

Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

Honda’dan hayranlarını üzen dev zam haberi geldi. Honda, son bir ayda Accord modeline tamı tamına 281 bin 500 TL zam yaptı.

Ford Kuga almak isteyenlere zam şoku! Bir ay içinde tam 156 bin TL zam geldi!

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil üreticilerinden Ford, yaptığı zamla bu sefer hayranlarını üzdü. Ford, yaptığı açıklamada temmuz ayı kapsamında Kuga modeline tamı tamına 156 bin TL zam yaptığını duyurdu.

Skoda Superb’ye akıllara zarar zam! Tam 185 bin 538 TL zamlandı!

Skoda hayranlarına kötü bir haber geldi. Skoda, son yaptığı duyuruda Superb’ye tamı tamına 185 bin 538 TL zam geldiğini açıkladı.

iPhone 15 serisinin devlet sırrı gibi saklanan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bakın yeni iPhone nasıl görünüyor!

Heyecan verici sızıntı: Apple hayranlarının ve teknoloji meraklılarının merakla beklediği iPhone 15 serisine dair yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. İddialara göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ultra ince çerçeveler ve kavisli ön camlarla donatılmış büyüleyici bir tasarıma sahip olacak.

Honda’dan Jazz e:HEV modeline zam üstüne zam geldi! Önce 206 bin 500 TL, sonra 19 bin 500 TL zam!

Honda’dan hayranlarına kötü bir haber geldi. Temmuz ayının ilk günlerinde Jazz e:HEV modeline tamı tamına 206 bin 500 TL zam yaptığını açıklayan Honda, şimdi de ayın modele 19 bin 500 TL daha zam geldiğini duyurdu.

Bergüzar Korel hayranları kamboçya ev Haberi

Bergüzar Korel hayranları kamboçya ev

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'i hayranlarının anlamlı hediyesi duygusal dakikalar yaşattı.  Posta gazetesinde yer alan habere göre, 37 yaşına giren oyuncu Bergüzar Korel'e hayranları çok anlamlı bir hediye verdi. 

Dünyadaki hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucunda evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Daha önceki senelerde de 2000 tane fidanlıktan hatıra ormanı oluşturan, Afrika'da bir köye suyu kuyusu yaptıran Bergüzar Korel'in hayran sayfasının üyeleri bu defa da Kamboçya'da bir ev yaptırdı.

Bu sürpriz karşısında duygulanan Korel, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

''Yine mutluluk gözyaşlarıyla girdiğim bir doğum günü yaşatıyorsunuz bana... Yeryüzündeki tüm sözcükler anlamını yitiriyor yaptığınız güzelliklerle... Ne mutlu bana ki dünyayı güzelleştirmek için kalbini, varını-yoğunu ortaya koyan bir ailem var."

Bergüzar Korel için kurulan hayran sayfasının üyeleri tarafından yapılan paylaşım da şu...