26 / 04 / 2024

berk albayrak

berk albayrak

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Berat Albayrak: İkinci yarıda V tipi toparlanma bekliyoruz!

Tüm öncü göstergelerin Türkiye için en kötünün geride kaldığını gösterdiğini ifade eden Berat Albayrak, ikinci yarıda V tipi toparlanma beklediklerini söyledi.

Berat Albayrak'tan ihracat değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bu yıl ihracat yapmaya yeni başlayan 10 bin 816 ihracatçının 1 milyar dolara yakın hacim oluşturduğunu bildirdi.

Berat Albayrak’tan yeni dönemin kodları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” olarak açıkladığı Karadeniz’deki doğal gazın bulunmasıyla birlikte başlayan yeni süreç hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamada bulundu.

Berat Albayrak: Konut satışları Temmuz'da tarihi rekor kırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temmuz ayı konut satış istatistiklerine ilişkin olarak "Konut satışları temmuzda tüm zamanların en iyi rakamlarına ulaşarak tarihi rekor kırdı." dedi.

Bakan Albayrak: Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi'ndeki yükselişe ilişkin, "Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor." ifadesini kullandı.

Berat Albayrak: Bu tarihi bir dönüm noktası!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüme için en önemli göstergelerden olan PMI Endeksi'ndeki yükselişle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bakan Albayrak duyurdu: KDV oranlarında indirime gidildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, KDV ve iş yeri stopajında gerçekleştirilen indirimlerle ilgili açıklama yaptı. Albayrak, "Bayram öncesinde başta esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza müjdemiz var. İş yeri kira stopajını yüzde 20'den 10'a indirdik." diye konuştu.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Berat Albayrak: Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endekslerindeki artışla ilgili konuştu. Albayrak "Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor." dedi.

Berat Albayrak'tan konut kredileri açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'de toplam krediler içinde konut kredilerinin payı, konut kredileriyle hane halkı yükümlülüklerinin gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranı ve bunların diğer ülke ve birliklerle kıyaslanmasının yer aldığı video paylaştı.

Berat Albayrak: Konut satışları tarihinin en yüksek Haziran rakamına ulaştı!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Konut satışları geçen ay yüzde 209,7 artarak 190 bin 12 ile tarihinin en yüksek haziran rakamlarına ulaştı." dedi.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul'daki arazisi 'konut+ticaret alanı' mı oldu?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergâhında aldığı tarla vasfındaki arazi proje, uygulama imar planlarıyla 'konut + ticaret alanı'na çevrildi. Araziye konut, alışveriş merkezi, otel, konaklama tesisleri gibi yapılar yapılabilecek.

berk albayrak Haberi

berk albayrak

Kurtköy'de bulunan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda (ISG) en düşük ücret net 7 bin liraya yükseltildi.

2022’nin ilk 5 ayında 11 milyon 981 bin 612 yolcuya hizmet veren Türkiye'nin en büyük ikinci havalimanı Sabiha Gökçen Havalimanı çalışanlarının maaşlarına 2022 yılının son 6 ayı için ortalamada yüzde 47 oranında maaş iyileştirmesi yapılacak.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Üst Yöneticisi (CEO) Berk Albayrak, şirket çalışanları ile bir araya gelerek, 2022 yılının ilk yarısını değerlendirdi ve asgari ücrete ek zam belirlendikten sonra işçilere verilecek en düşük maaşın limitini açıkladı.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı çalışanlarına başarı ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Albayrak, 2022 yılı ilk 5 aylık enflasyon oranını dikkate alarak çalışanlarının maaşlarına maksimum yüzde 52, ortalama ise yüzde 47 oranında zam yaptıklarını açıkladı.

Berk Albayrak, Ocak 2022 döneminde yapılan ortalama yüzde 63 zamla birlikte toplam yıllık...