25 / 04 / 2024

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nerede yaşıyor. Berk Oktay evi

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nerede yaşıyor. Berk Oktay evi

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Kronik rahatsızlığı olanlara Aile Bakanlığı’ndan destek geliyor! Aylık 3.938 TL alacaksınız! Bu para nisanda yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen maddi destekler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda tüberküloz ve SSPE hastalarına yönelik yardım yapılacağı açıklandı.

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Berk Bektaş ve Yunus Emre Özleyen ortaklığında kuruldu.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şemseddi Bilkay, Mehmet Tuğberk Balarası ve mehmet Nejat Balarısı ortaklığında kuruldu.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Berk Yıldırım ve Nazım Mert Çikoğlu ortaklığında kuruldu.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nerede yaşıyor. Berk Oktay evi Haberi

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nerede yaşıyor. Berk Oktay evi

Ünlü oyuncu Berk Oktay, 2016 yılında Merve Şarapçıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Oktay, Merve Şarapçıoğlu'ndan 2020 Şubat'ta boşandı. Boşanma süreci olaylarla geçmişti.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu Berk Oktay'ın, 2020 Temmuz'da ‘Savaşçı’ dizisinde beraber kamera karşısında olduğu rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

Berk Oktay geçtiğimiz Mart ayında, ilişkilerinin sekizinci ayında sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlenme teklif etti. Yıldız Çağrı Atiksoy da bu teklifi evet diyerek yanıtladı. 

BİR DEDİĞİNİ İKİLETMİYOR

Ünlü çift evlilik hazırlıklarına başladı. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlendikten sonra yaşamak için Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Şimdi villada tadilata başlandı. Her şey gelin adayı Yıldız Çağrı Atiksoy'un istediğine ve zevkine göre yapılıyor. Yıldız Çağrı Atiksoy’un...