07 / 05 / 2024

Berkay Şeşen mimarlık

Berkay Şeşen mimarlık

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Çalışanlar sevinçten dört köşe oldu! En düşük maaş 16 bin 800 TL! İşte detaylar!

Çalışanlar sevinçten dört köşe oldu. En düşük maaş 16 bin 800 TL oldu. İşte çılgın zamma dair araştırılanlar!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

En düşük emekli maaşı peş peşe açıklandı! 5 bin 500 TL maaşı duyan emeklinin ağzı resmen kulaklarına vardı! Hemen bakın!

En düşük emekli maaşı peş peşe açıklandı... 5 bin 500 TL maaşı duyan emeklinin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Berkay Şeşen mimarlık Haberi

Berkay Şeşen mimarlık

Berkay Şeşen kimdir?

Berkay Şeşen, profesyonel çalışma hayatına, 2003 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra başlamıştır. 


Gürcistan’da ve Türkiye’de geniş ölçekli otel projelerinde 9 yıl boyunca görev alarak başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir. 2007 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Mühendislik Yönetimi üzerine yüksek lisans derecesini almıştır. 


2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kurmuştur. 2010 yılından bu yana geniş kapsamlı mimari ve iç mimari projeleri hayata geçirmektedir.


İki Mimar

İki Mimar, Süha Özcan Afacan ve Berkay Şeşen tarafından 2010 yılında kuruldu. 


Firma, mimari, iç mimari tasarım ve uygulamanın yanı sıra proje yönetimi ve inşaat üzerine de hizmet veriyor.


HEAD OFFICE / ANKARA

Turan Gunes BLVD 511. Sk. No:8/6 Ankara

+90 (312) 442 5420

[email protected]


BRANCH OFFICE / IZMIR

Folkart Towers B Blok Kat 31 Manas...