25 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım kayıtlı sermayesi ne kadar

Berkosan Yalıtım kayıtlı sermayesi ne kadar

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş., kayıtlı sermaye tavanının arttırılması ve izin geçerlilik süresinin yenilenmesi hakkında açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yapılan açıklama şöyle...

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Pozitif Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bakıcı tarafından kuruldu.

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Berk Demiryürek tarafından kuruldu.

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erpol Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erdoğan tarafından kuruldu. 

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karabulut tarafından kuruldu.

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Özer tarafından kuruldu.

Sprey Plus Yalıtım Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sprey Plus Yalıtım Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gök ve Hüseyin Çatak tarafından kuruldu.

Flex Yalıtım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yalıtım ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Aydoğdu tarafından kuruldu.

Barden Mühendislik Taahhüt Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barden Mühendislik Taahhüt Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Ebru    Koçyiğit tarafından kuruldu.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Berkosan Yalıtım kayıtlı sermayesi ne kadar Haberi

Berkosan Yalıtım kayıtlı sermayesi ne kadar


Berkosan Yalıtım tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuz, 14.04.2014 tarih ve 2014-10 sayılı toplantısında Sermaye Piyasasını Kurulunun Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği (II-18.1) çerçevesinde "Şirketimizin Çıkarılmış Sermayesi ve Payları" başlıklı 6. Madde'sinde yeralan Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın 30.000.000-(otuzmilyon) TL'ndan 50.000.000-(ellimilyon) TL'na çıkarılmasına ve geçerlilik süresinin 2014- 2018 yıllarını kapsayacak şekilde yenilenmesine, Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden gerekli izinlerin alınmasını takiben yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Saygılarımızla,



Dosya için