29 / 03 / 2024

berşev mimarlık şirketi

berşev mimarlık şirketi

Berşev Mühendislik Mimarlık Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Dilek Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu...

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Koray Büber tarafından kuruldu.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durgut tarafından kuruldu.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Berçin Hekim ve Ceren Tan Soydemir ortaklığında Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Metro Hotel Apartments projesinin mimarlık şirketi seçildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metro Hotel Apartments projesinin mimarlık şirketi seçildi.

Ayşegül Yıldız İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı!

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı.

Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çağlar Çatık ve Hüseyin Kerem Erdoğan ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rençber Sokak'ta kuruldu.

Muğla'da 100 yıllık ev mimarlık kütüphanesi oldu!

Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, mandalina bahçeli 100 yıllık evi, aslına zarar vermeden restore ederek, 'Mimarlık Kitaplığı'nı kurdu.

Baker Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baker Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Baker tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da Erenköy, Mithat Süev Sokak 'ta kuruldu.

berşev mimarlık şirketi Haberi

berşev mimarlık şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  her türlü boru dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı satımı ihracatını ve ithalatını yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenler Oruçreis Mahallesi Tekstilkent Caddesi 10AD G2 Kapı NO: 345 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Dilek Ustamehmetoğlu tarafından...