29 / 03 / 2024

beşikta jk mülkleri

beşikta jk mülkleri

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Beşiktaş deprem risk haritası! Beşiktaş depreme dayanıklı mı? Beşiktaş’ta deprem riski var mı?

İstanbul depremi, yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra gündemde yer almaktadır. Peki Beşiktaş depreme dayanıklı mı? İşte detaylar!

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Akatlar Mahallesi'nde bulunan Karanfilköy mevkisini kentsel dönüşüm alanı ilan etti. Konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda görüşüldü.

beşikta jk mülkleri Haberi

beşikta jk mülkleri

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.


- "Vodafone'dan iyileştirme talep edeceğiz"


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vodafone Park'ın tribün ile çatısı arasındaki boşluğu kapatma planında değinen Adalı, şöyle konuştu:  "Vodafone'la ön görüşmeyi yaptık. Kısmetse statla ilgili ilk aksiyonlarımızdan biri çatı ile tribünün kapanması olacak. İzinlerle ilgili bir sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorum, izinlerini alacağız. Sözleşmeye göre şu anki mevcudun haricinde reklam verilecek yerler Vodafone'a ait. Bunu da Vodafone'a yaptırmaya çalışıyoruz. Ekonomi iyiye gittikten sonra sponsorluk konusunda Vodafone'dan iyileştirme talep edeceğiz."  


- "Zemin kısa sürede halı gibi olur"

Vodafone Park'ın çimlerinde yaşanan sorunla da ilgili konuşan Adalı, "Çimin sıkıntılarının özü, hava sirkülasyonunun az olması. Çimin bütün sıkıntısı havasızlıktan. Aynı sorun Veliefendi'de de var....