24 / 04 / 2024

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.



Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.


- "Vodafone'dan iyileştirme talep edeceğiz"


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vodafone Park'ın tribün ile çatısı arasındaki boşluğu kapatma planında değinen Adalı, şöyle konuştu:  "Vodafone'la ön görüşmeyi yaptık. Kısmetse statla ilgili ilk aksiyonlarımızdan biri çatı ile tribünün kapanması olacak. İzinlerle ilgili bir sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorum, izinlerini alacağız. Sözleşmeye göre şu anki mevcudun haricinde reklam verilecek yerler Vodafone'a ait. Bunu da Vodafone'a yaptırmaya çalışıyoruz. Ekonomi iyiye gittikten sonra sponsorluk konusunda Vodafone'dan iyileştirme talep edeceğiz."  


- "Zemin kısa sürede halı gibi olur"

Vodafone Park'ın çimlerinde yaşanan sorunla da ilgili konuşan Adalı, "Çimin sıkıntılarının özü, hava sirkülasyonunun az olması. Çimin bütün sıkıntısı havasızlıktan. Aynı sorun Veliefendi'de de var. Dört tane gökdelen yaptılar, hastane yapıldı. Sirkülasyon kesilince aynı sıkıntı orada da çıktı. Havalanmadığı zaman hibrit aşırı ısınmadan doğal çimi yakıyor. Sararma, çürüme bu yüzden oluyor. Düzgün havalansa böyle bir şey olmayacak. Yapacağımız çalışmayla zemin kısa sürede halı gibi olur. Aynı çim Ümraniye'de var, aynı firma bakıyor. Aynı zamanda kaldırdık, aynı zamanda ektik. Her gün idman yapılıyor üstünde. Ona rağmen orada sıkıntı yok." değerlendirmesinde bulundu. Öğrenci bileti uygulamasını hayata geçirmeyi istediğini belirten Adalı, "Bu seneye yetişir mi bilmiyorum. Passolig'le görüşme içindeyiz. Gelecek sene başından itibaren üniversiteli kardeşlerime ayrı bir tribünle indirimli bilet sözünü verebilirim. Koltukları kaldırmayı söylediğimden beri binlerce mesaj aldım, 'Merak etme biz söker, maçtan sonra takarız' diye. Koltukların kaldırılması halinde yüzde yirmi kapasite artışı sağlanacak." şeklinde konuştu.Futbolu futbolun içinden gelenlerin yönetmesi fikrine olumlu baktığını dile getiren Adalı, "Hem yurt içinde hem de yurt dışında ciddi bir scout ekibimiz var. Mevcut ekipten memnunum. Eski futbolcularımızdan 1-2'sinin en azından kurmaya çalıştığımız futbol akademisinin idaresinde olmasını çok arzu ediyorum. Beşiktaşlı Sporcular Derneğinin 'Futbol yönetiminde futbolun içinden gelen, ekmeğini futboldan kazanan insanlar olması lazım.' diye açıklaması vardı, katılıyorum. Akademi ve profesyonel kısma, eski bir futbolcumuzu, takımımızın sembollerinden birini getirmek istiyoruz." dedi.

Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyleyen Adalı, "Önceliklerimizden biri yeni gayrimenkuller kazandırmak. Yeni idman merkezi için arazi bulmak, yeni bir yer daha kazandırmak. Sadece İstanbul'da olması şart değil Türkiye'nin her yerinde olabilir. Beşiktaş'a gelir getirsin yeter." değerlendirmesini yaptı.

Serdal Adalı kimdir, ne iş yapar?

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!


Geri Dön