24 / 04 / 2024

Beşiktaş kadıköy iskelesi

Beşiktaş kadıköy iskelesi

Beşiktaş'taki Kadıköy Şehir Hatları İskelesi'nin Shangri-La Oteli'ne satılması tepkiye neden oldu...

Beşiktaş'taki Kadıköy iskelesi Shangri-La Otel'e satıldı!

Beşiktaş'ta yer alan Kadıköy İskelesi Başbakanlık Ofisi'nin yanına yapılan Shangri-La Otel'e satıldığı ortaya çıktı. Otel bundan böyle iskeleyi özel ulaşımı için kullanacak...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaat projeye aykırı! 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy Park Residences Cadde'de 5 yıl vade farksız ödeme fırsatı!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından dört blok olarak hayata geçirildi. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de yükselen projede beş yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

İstanbul'un en rekabetçi ilçeleri Şişli ve Kadıköy!

‘İstanbul Rekabet Endeksi’ araştırmasına göre, kentin en rekabetçi ilçeleri sıralandı. İstanbul’da en rekabetçi ilçeler Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy ve Üsküdar olarak belirlendi.

Kadıköy'ün binaları renkleniyor!

Bu yıl beşincisi düzenlenen Mural İstanbul Festivali kapsamında Kadıköy'deki boş bina cephelerine resimler yapılacak. Festival kapsamında yapılan bazı eserler geçtiğimiz yıllarda Dünya çapında en iyi mural eserleri listesinde yer aldı.

Kadıköy'de dükkanlar boşalıyor!

Beşiktaş'taki Kaymakçı Pando,,Beyoğlu'ndaki Kelebek Korse'den sonra, kapatılma tehlikesi ile yüz yüzde kalan bir diğer yer ise Kadıköy'deki en eski dükkanlardan Brezilya Kurukahve ve Kuruyemiş oldu.

Beşiktaş'taki Küçük Mecidiye Camii ibadete açıldı!

2 yıldır tamiratı devam eden Beşiktaş'taki Küçük Mecidiye Camii törenle ibadete açıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma için 12 milyon 680 bin lira harcandı.

Beşiktaş kadıköy iskelesi Haberi

Beşiktaş kadıköy iskelesi
Beşiktaş'ta yer alan  Kadıköy Şehir Hatları İskelesi'nin Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nin yanına yapılan Shangri-La Oteli'ne satılması meclis gündemine taşınıyor. Kadıköy İskelesi'nin artık otelin özel ulaşım yolu olacağı...