26 / 04 / 2024

beşiktaş vodafone arena stadı

beşiktaş vodafone arena stadı

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı bitmeye başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şahsına ve yönetimine yıpratıcı eleştiride bulunanlara yüklendi. 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu'nda konuşan Orman, Mayıs 2016'daki seçime işaret etti.

Vodafone Arena Stadı inşaatında son gelişme!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor.Başkan Fikret Orman'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüşmesinden sonra tüm pürüzler çözüme kavuştu.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı inşaatında son durum!

BEŞİKTAŞLI taraftarların dört gözle beklediği Vodafone Arena'daki gözle görülür yükseliş devam ediyor. Kaba inşaatı tamamen bitirilen siyah-beyazlıların mabedinde, çatının oturtulacağı kazıkların da çakıldığı gözlendi..

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatına başlandı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arana'nın çatı inşaatına geçilmesi ve direklerin dikilmeye başlanması sebebiyle Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin de katılımıyla bir tören düzenlendi.

Vodafone Arena Stadı'nın adı değişecek mi?

Vodafone Arena Stadı'nın Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın ölümüyle birlikte isminin değişmesi gündeme geldi. Bu konuyla ilgili net bir karar çıkmamış olsa da şu ana kadar 9 bin 170 kişinin imzası toplandı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da 111. yaşını kutluyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK), 111'inci yaş gününü İnönü Stadı'nın yerine yapılan Vodafone Arena Stadı inşaatında kutluyor. Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, inşaat baretleriyle kutlamada...

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı hakkında herşey!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İnönü Stadı yerine yapılan Vodafone Arena Stadı'nın özellikleri nelerdir? Vodafone Arena'nın mimarı kimdir? Vodafone Arena'nın maliyeti nedir? İşte Beşiktaş Vodafone Arena Stadı hakkında herşey!..

Fikret Orman: Bir hafta içinde stadın temelini atacağız!

“Sayın Başbakan stat için çok yardımcı oldu. Stat yeri itibarıyla 3 bakanlığı ilgilendiriyor. Başbakanın iradesi olmasa bu aşamaların hiçbirinden geçemezdik. Temel atma törenimizi Başbakanımız ile yapmak istiyoruz”...

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın ihale teklifleri inceleniyor!

Beşiktaş'ın yeni yapılacak olan Vodafone Arena Stadı'nın kaba inşaatı için gerçekleştirilen stat ihalesinde teklifler alındı, mali konularda detaylı inceleme yapmak için toplantı ileri bir tarihe ertelendi....

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Futbol devlerinin stadyumları REHAU’ya emanet!

REHAU, stadyum projelerindeki uygulamalarıyla ön plana çıkıyor. REHAU, dünya çapında 200’den fazla stadyumdaki tecrübesini Türkiye’deki Beşiktaş Vodafone Arena, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Galatasaray Türk Telekom Arena gibi stadyumlara da taşıyor.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

beşiktaş vodafone arena stadı Haberi

beşiktaş vodafone arena stadı

Aktif Bank’ın Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile beraber Beşiktaş Vodafone Arena’da gazetecilerle biraraya geldi. Serdar Sümer, bundan 2 yıl önce Beşiktaş Vodafone Arena’nın yapımı aşamasında bankaların gelirlerin öngörülebilir olmaması açısından finansman sağlama konusunda çekimser kaldığını belirterek, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan stadın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Kredinin stadyum tamamlanıp açıldıktan sonra elde edilecek sponsorluk gelirleri ve bilet gelirleri öngörüsü çerçevesinde verildiğini vurgulayan Sümer, söz konusu kredinin 8.5- 9 yılda geri ödeneceğini...