16 / 04 / 2024

Beşikyapı İnşaat Proje Başakşehir

Beşikyapı İnşaat Proje Başakşehir

Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 5 Ağustos 2014 tarihinde Başakşehir İkitelli OSB Demirciler Sitesi'nde kuruldu....

Bars Grup İnşaat Proje Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bars Grup İnşaat Proje Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Baghırov tarafından kuruldu.

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Bnmanagement Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnmanagement Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Akdemir tarafından kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad M Kamal Al-Fahoum tarafından kuruldu.

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Acay tarafından kuruldu.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdar Okur tarafından kuruldu.

Beşikyapı İnşaat Proje Başakşehir Haberi

Beşikyapı İnşaat Proje Başakşehir


Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başakşehir İkitelli'de 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

İLHAN AL 100.000,00 TL

ELİF GÜN 100.000,00 TL

AHMET GÜN 800.000,00 TL


Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.    YÜRÜRLÜKTEKİ MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE HER TÜRLÜ GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERE AİT GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ VE GAYRİMENKULLERE DAYALI HAK VE FAYDALARIN BELLİ BİR TARİHTEKİ MUHTEMEL DEĞERİNİ, BU DEĞERİ ETKİLEYEBİLECEK PİYASA VE ÇEVRE KOŞULLARINI ANALİZ EDEREK ULUSLARARASI ALANDA KABUL GÖRMÜŞ DEĞERLEME STANDARTLARI ÇERÇEVESİNDE BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ OLARAK TAKDİR ETMEK.  2.    HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL VE ARSA GELİŞTİRME PROJELERİNE, HASILAT PAYLAŞIMI, KAT KARŞILIĞI PROJELERE GELİŞTİRİCİ, MÜTEAHHİT, ORTAK, DANIŞMAN VS OLARAK...