28 / 03 / 2024

Beşirli

Beşirli

Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 24 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dev bulvarda çalışmalar tam gaz devam ederken, 2015 yılı sonuna kadar yolda önemli mesafeler alınması hedefleniyor.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Trabzon'a yeni bisiklet yolu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli sahilinde Trabzon’a kazandırılan yeni bisiklet yolu hizmete açıldı.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Trabzon Ekopark 20 Ağustos'ta açılacak!

Trabzon'da Beşirli Mahallesi sahilinde yapımı devam eden "Ekopark", 20 Ağustos'ta vatandaşların hizmetine sunulacak.

Trabzon Tanjant Yolu’nda son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki 4.2 kilometrelik kısmında gerçekleştirilmekte olan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı'na 2 milyonluk yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) asfaltını yeniliyor. Yavuz Selim Bulvarının asfalt ömrünü tamamlayan Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki kısmının asfaltı tamamen yenileniyor.

Trabzon Beşirli’deki tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyon!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu, "Beşirli ile Kemarkaya mahalleleri arasında Sahil Dolgu Projesine devam ediyoruz. Proje ile 800 bin metrekare alan kazanılacaktır. Projede şu anda sürdürülmekte olan Beşirli’deki birinci tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyondur.''ded

Beşirli Yalı Evleri daire fiyatları!

Beşirli Yalı Evleri daire fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. NT Yapı tarafından hayata geçirilen Beşirli Yalı Evleri projesi Temmuz 2017 tarihinde teslim edilecek...

Trabzon Ortahisar Eko-Park projesinde imzalar atıldı!

Ortahisar Belediyesi, Beşirli sahilindeki 12 dönümlük arazi üzerinde hayata geçireceği Eko-Park Projesi için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli sahilinde başlayan ve 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sahil Dolgu Projesi (Gülcemal) tahkimat çalışmalarını inceledi.

ÖİB Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı , Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor. İhalee en yüksek teklifi 1 milyon 830 bin TL ile Batman-Grup verdi.

Beşirli Haberi

Beşirli


Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 24 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 8’i hemzemin, 15’i köprülü olmak üzere toplamda 22 kavşağın yanı sıra 47 köprü ve 1 viyadüğün yer aldığı dev projede 8’i çift, biri tek tüp olmak üzere 9 adet tünel bulunuyor. Trabzon’u adeta inci gerdanlık gibi kuşaklayacak ve Yıldızlı mevkiinden başlayıp Trabzon-Maçka Yolu Gözalan mevkiinde son bulacak dev bulvarında çalışmalar tam gaz devam ederken, 2015 yılı sonuna kadar yolda önemli mesafeler alınması hedefleniyor.


Bulvarda üzerinde bulunan ve toplam uzunlukları yaklaşık 10 km olan ve delme çalışmaları hızla devam eden Akyazı, Beşirli, Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli, Boztepe tüneli ve Bahçecik tünellerinde yaklaşık 4 km kazı yapıldı.  Bunun yanı sıra proje bünyesinde henüz başlanılmayan; 0,4 Km...