29 / 03 / 2024

Beşkaya Uluslararası Turizm kimin

Beşkaya Uluslararası Turizm kimin

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İzzet Evran tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Amını tarafından kuruldu.

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Tarihi Beşaret Kaya Kilisesi yıkılmaya terk edildi!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki Beşaret Kaya Kilisesi, definecilerin talanına uğradı. Yıkılmaya terk edilen tarihi kilisenin restore edilmesi isteniyor.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yousif M.Khalaf Khalaf tarafından kuruldu...

Beşkaya Uluslararası Turizm kimin Haberi

Beşkaya Uluslararası Turizm kimin

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. konusu:
1)Şirket,yurt içinde ve yurt dışında oteller,moteller,tatil köyleri,kampinkler,lokanta,gazino,resteurant gibi turistik dinlenme,eğlenme,konaklama tesisleri kurmak,kurulu tesislerleortaklık kurmak,temsilcilik yapmak,çeşitli geziler ve turlar düzenlemek.Kamu ve özel kişilere ait turistik tesisler kiralayabilir ve işletebilir. 2)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek, Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme konaklama tesisleri eğlence yerleri kurmak,işletmek,kiralamak,satın almak,satmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve...