25 / 04 / 2024

Beşpınar Projesinin bitirilmesi için 11 milyon TLye ihtiyaç var

Beşpınar Projesinin bitirilmesi için 11 milyon TLye ihtiyaç var

Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek en önemli projelerin başında gelen Beşpınar Projesi içerisinde 2016 yılında hedeflenen alanların bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

Beşpınar Projesi'nin bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç var!

Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek en önemli projelerin başında gelen Beşpınar Projesi içerisinde 2016 yılında hedeflenen alanların bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Akar Pınar Üstün: Ulus projesinin bitimine Mimarlar Odası engel oldu!

Ulus projesinin başındaki isim Akar Pınar Üstün, "2017'de bitirmeyi planlıyorduk ancak Mimarlar Odası engel oldu" diye konuştu

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Toplam 163 tane daire için hak sahiplerinin belirlendiği projenin kurası bugün çekildi.

Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yüzde 15 peşinde, kalan tutar için 120 ay vade uygulanıyor. İşte Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün gerçekleşecek. 163 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri belli oldu. Ödeme planı kapsamında 120 veya 180 ay vade uygulanan projede 163 tane daire satışa sunuluyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Beşpınar Projesinin bitirilmesi için 11 milyon TLye ihtiyaç var Haberi

Beşpınar Projesinin bitirilmesi için 11 milyon TLye ihtiyaç var

Bugüne kadar Beşpınar Projesine, Maliye Bakanlığından 7 Milyon 783 Bin, DSİ Genel Müdürlüğünden 4 Milyon 234 Bin, İpekyolu Kalkınma Ajansından 924 Bin, Spor Toto Genel Müdürlüğünden 1 Milyon 567 Bin, İller Bankasından 590 Bin, SODES Projesinden 259 Bin ve İl Özel İdaresinden sadece kamulaştırma bedeli olarak 1 Milyon 900 Bin olmak üzere toplam 17 Milyon 234 Bin TL harcandığını dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, “Tahsis edilen bu ödenekle bugüne kadar projenin birinci ve ikinci etabını bitirdik. Bu süreçte İl Özel İdare kaynaklarını fazla kullanmadık. Özel İdarenin aktardığı 1 Milyon 900 Bin TL’yi de sadece kamulaştırma bedeli olarak kullandık. Projeyi daha çok merkezi bütçeden temin ettiğimiz kaynaklarla bu seviyeye getirebildik. Projeye ödenek sağlanması noktasında bugüne kadar emek veren, katkıda bulunan...