19 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat Merkezefendi Otel projesi

Beyaz İnşaat Merkezefendi Otel projesi

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları!

Toplam 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana gelen Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları 390 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017...

Beyaz İnşaat Bakırköy City telefon numarası!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Bakırköy City projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyat!

Beyaz İnşaat Bakırköy City projesinde metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat'tan FETÖ Operasyonu açıklaması!

Beyaz İnşaat, kurum hakkında 14 Aralık 2016 tarihinde bazı Basın-Yayın organları tarafından yayınlanan FETÖ Terör Örgütü ile ilgili haberlere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Beyaz İnşaat'tan Florya'ya yeni proje!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasındaki 11 dönümlük araziye 11 blokta 66 daireli butik bir site inşa edeceklerini belirtti.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim!

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Kaçak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukela Caddesi'nde açıldı.

Beyaz İnşaat Merkezefendi Otel projesi Haberi

Beyaz İnşaat Merkezefendi Otel projesi

Beyaz İnşaat Merkezefendi Adi Ortaklığı, Zeytinburnu'nda yeni bir otel projesine hazırlanıyor. Ticari birimlere de yer verilen Merkezefendi Otel Projesi'nde toplam 452 oda, 52 ofis ve işyeri bulunuyor.


Proje, toplam 30 bin 599 metrekare alanda, 7 bin 684 metrekare taban alanında, 20 bin 743,4 metrekare emsale dahil alanı ve toplam yapı inşaat alanı 69 bin 543 metrekare üzerinde yayılıyor.


Tek blok halinde dizayn edilen projede otel alanı, ticari alan, kapalı otopark, sauna, hamam, aktivite odaları, toplantı salonları, balo salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


129 milyon 671 bin 680,7 TL yatırım bedeline sahip otelde ofisler zemin katta yer alıyor. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor.


Beyaz İnşaat Merkezefendi Oteli, Zeytinburnu Merkeze 1.200 metre, Fatih İlçe merkezine 2 bin 500 metre mesafede yer alıyor. 


Projeye en yakın...