20 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat'tan Florya'ya yeni proje!

Beyaz İnşaat'tan Florya'ya yeni proje!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasındaki 11 dönümlük araziye 11 blokta 66 daireli butik bir site inşa edeceklerini belirtti.



İnşaat sektöründe 43 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat, Ali, Muammer, Nizamettin Beyaz kardeşler tarafından kuruldu. Florya'dan Etiler'e kadar ürettiği butik projelerle tanınan şirket, Ali Beyaz'ın oğullan Özgür, Onur ve Orkun Beyaz'ın katılımı ile yeniden yapılanma sürecine girdi. Ali Beyaz'ın onursal başkan olduğu yeni yapılanma, Beyaz inşaat çatısı altında kendi projelerini üretmeye başladı. 


Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, ailenin diğer üyelerinin de ortak olduğu projelerle birlikte önümüzdeki iki yıllık süreçte sekiz projeye 250 milyon TL'lik yatırım yapmayı planladıklarını söylüyor. Şirketin yürüttüğü işler arasında, Sanayi Mahallesi'nde tek blokta 117 daireden oluşan ve 20 milyon TL yatırım yapılan Beyazhane projesi, Topkapı'da 90 milyon TL'lik yatırımla yükselen ve tamamı İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kiralanan Beyaz Plaza projesi ile 78 daire ve 10 dükkandan oluşan Mihmandar Eyüp projesi de bulunuyor. 


Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasında konumlanan 11 dönüm araziyi Milli Emlak'tan üç yıl kadar önce satın aldıklarını belirten Orkun Beyaz, burada 30 milyon dolarlık bir yatırımla 11 blokta 66 daireli, bölgenin tek butik sitesi olacak bir site planladıklarını söylüyor. Beyaz, önümüzdeki dönemde kent merkezinde değerli semtlerde kentsel dönüşümle projeler geliştirmeyi planladıklarını, bu amaçla da araştırmalar yaptıklarını vurguluyor. 


http://www.beyazgayrimenkul.com.tr/


Ekonomist


Geri Dön