26 / 04 / 2024

beyaz inşaat satıştaki projeleri

beyaz inşaat satıştaki projeleri

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen projede ev alanları 60 metrekareden başlıyor. Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev ödemelerine göre 36 aya varan taksit sağlanıyor.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

beyaz inşaat satıştaki projeleri Haberi

beyaz inşaat satıştaki projeleri

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Toplam 165 daire ve 33 ticari üniteden oluşan proje 5 blok halinde yükseliyor.


Bakırköy City sosyal alanları

Toplam 165 daire ve 33 ticari üniteden meydana gelen projede ortak kullanım seçenekleri arasında fitness, hamam, çocuk oyun parkı, spor sahası, açık havuz, sosyal tesis ve sauna bulunuyor.


Koşuyolu Bakırköy City ulaşım

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen proje konuma göre eski Derby Fabrikası alanında hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Koşuyolu Bakırköy City ödeme planı

Ev büyüklüklerinin 60 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede 36 ayda taksitlendirmede vade farksız ödemeler sağlanıyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor.


Beyaz İnşaat...