29 / 03 / 2024

beyaz lara konakları silivri

beyaz lara konakları silivri

Silivri'de inşa edilen Beyaz Lara Konakları'nda 1+1 ile 3+1 konutlar 75 bin 600 ile 171 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Beyaz eşya üreticilerinden bankacılara önemli uyarı: Kredi faizlerini artırmayın!

Beyaz eşya üreticileri ihracattaki düşüşten dert yanarken, dış pazarlardaki daralmayı iç satışlar ile dengelediklerini dile getirdi. Üreticiler, sektörün istikrarlı büyümesine devamı açısından mevcut kredi koşullarında da herhangi bir değişikliğe gidilmemesini istedi.

Nefes Assos beyaz yakalılara nefes aldıracak!

Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesindeyken bıraktı. Şimdilerde doğal yaşam ve sivil toplum çalışmaları içinde. Önder Halisdemir, Assos’ta kuracağı köy ile beyaz yakalılar için örnek bir model oluşturmayı hedefliyor...

Mobilya ve beyaz eşyalarda KDV ve ÖTV indirimi 30 Haziran'da bitiyor!

Enflasyonla mücadele kapsamında mobilya ve beyaz eşyalarda başlatılan ÖTV ve KDV indirimleri 30 Haziran'da bitiyor. Sektör temsilcileri fırsattan yararlanmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Koşuyolu Konakları 2018 ev fiyatları!

Koşuyolu Konakları 58 konuttan meydana geliyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında inşa ediliyor..

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Koşuyolu Konakları'nda metrekaresi 15 bin TL'ye!  Yeni proje!

Koşuyolu Konakları, Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında Kadıköy Koşuyolu'nda inşa ediliyor. Yatay mimaride tasarlanan projede 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, ve 5+2 şeklinde daireler yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Florya Ihlamur Konakları nerede?

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?

Ihlamur Konakları Florya fiyatlar!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ihlamur Konakları yakın zamanda satışa çıkacak. Ihlamur Konakları Florya projesinde 73 adet daireye yer veriliyor.

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Beyaz eşya ve mobilyaya indirim dopingi!

Beyaz eşya, mobilya ve konutta vergi indirimi satışlara yansıdı. Kampanyanın üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen satışlarda 25'e varan artış gözlendi.

beyaz lara konakları silivri Haberi

beyaz lara konakları silivri

Peşinatın 18 bin 900 YTL'den başladığı ve 42 bin 875 YTL'ye yükseldiği projede aylık taksitler 950 YTL ile 2 bin 160 YTL arasında.

 

Tel: 0 212 727 77 97

www.beyazkonut.com