25 / 04 / 2024

Florya Ihlamur Konakları nerede?

Florya Ihlamur Konakları nerede?

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Florya Ihlamur Konakları

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?



Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi 11 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda 8 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. 

 

11 blokta 73 daireden meydana gelen Ihlamur Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 145 metrekare ile 420 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Florya Ihlamur Konakları nerede?

 

Florya Ihlamur Konakları nerede?
Ihlamur Konakları Florya projesi lokasyon olarak; E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alana yayılıyor. 


Atatürk Havaalanı, Florya Korusu ve Florya Atatürk Ormanı’nın yanı başında yükselen proje A Plus’a 10 dakika; Sahile, Aqua Florya AVM’ye (İstanbul Akvaryum) ve Flyinn AVM’ye 5 dakika mesafede, inşa ediliyor.

 

Beyaz İnşaat Florya Ihlamur Konakları projesinde yürüyüş alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi çeşitli sosyal donatılar bulunuyor. 

 

Florya Ihlamur Konakları nerede?
Florya Ihlamur Konakları adres: Şenlikköy Mahallesi, Yamaç Sokak No: 5/7Bakırköy, İstanbul

 

Florya Ihlamur Konakları iletişim:
Web: http://www.floryaihlamurkonaklari.com
Tel: 0212 662 29 70

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön