19 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi imar sorgulama

Beykoz Belediyesi imar sorgulama

İstanbul 2 numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun Haziran toplantısında Beykoz imar planı değişikliği teklifi yer alıyordu. Beykoz'da imar planı değişikliği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imzasını bekliyor.

Beykoz Baklacı Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki Baklacı Mahallesi arsa rayiç bedelleri nedir? Beykoz Baklacı Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014 itibariyle kaç TL? İşte sokak sokak Beykoz Baklacı Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz İncirköy Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi İncirköy Mahallesi arsa rayiç bedelini hangi sokak için ne kadar belirledi? Beykoz 2B satış sürecinde İncirköy Mahallesi'nin rayiç değerleri nedir? İşte sokak sokak Beykoz İncirköy Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!..

Beykoz Yeni Mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satışları öncesinde Yeni Mahalle arsa rayiç değerini ne kadar belirledi? Beykoz Yeni Mahalle arsa rayici ne kadar? İşte sokak sokak Beykoz Yeni Mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Gümüşsuyu Mahallesi sokak sokak arsa rayiç değerleri 2014!

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedellerini nasıl öğrenirim? Beykoz Gümüşsuyu arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz 2B Gümüşsuyu arsa rayici nedir? İşte, Gümüşsuyu Mahallesi sokak sokak arsa rayiç değerleri 2014!..

Beykoz Belediyesi 2B satışında arsa rayiç bedeli 2014!

Beykoz Belediyesi'nin 2B satışında üzerinden hesap yaptığı arsa rayiç bedelleri, hangi mahallede hangi aralıkta? Beykoz mahalleleri arsa rayiç bedeli kaç TL arasında? İşte Beykoz Belediyesi 2B satışında arsa rayiç bedeli 2014!

Beykoz Belediyesi mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedeli kaç TL arasında? Beykoz arsa rayiç fiyatları kaç TL'den başlıyor? Beykoz arsa rayiç bedeli fiyat aralığı nedir? İşte Beykoz Belediyesi imar sorgulama sayfasından Beykoz Belediyesi mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!..

Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedelleri!

Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedelleri kaç TL'den başlıyor? Beykoz Belediyesi 2B arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz Belediyesi hizmet sınırları içinde arsa rayici kaç TL arasında? İşte Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedelleri!

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

Beykoz Belediyesi imar sorgulama Haberi

Beykoz Belediyesi imar sorgulama

Haziran'dan beri beklenen Beykoz imar planıyla ilgili son gelişmeler belli oldu.  İstanbul 2 numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun da Haziran toplantısında 117 no.lu toplantı gündeminde Beykoz'da 8 bölgeyi kapsayan imar planı değişikliği teklifi yer alıyordu. 


2B arazilerinin de yer aldığı Beykoz'un imar planı değişikliğiyle ilgili toplantıda Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamına ilişkin nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliği gündeme gelmişti.


Beykoz Belediyesi'nden aldığımız bilgilere göre 1. aşamada yer alan ve değişikliği söz konusu alanlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan imza bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imzası ile bölgede imar planı değişikliği meydana gelecek. 


9 Temmuz 2013 tarihinde başvurusu yapılan Beykoz I.Bölge 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000...