25 / 04 / 2024

Beykoz imar müjdesi

Beykoz imar müjdesi

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosu'nda konuştu. İmar sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, Beykozlulara imar müjdesi verdi.

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

İzmir Harmanlı bölgesine imar müjdesi!

İzmir'de Çiğli Belediyesi uzun yıllardır çözüm bekleyen Harmandalı bölgesinin imar sorununu yüzde 60 oranında çözecek olan imar planı düzenlemesini Belediye Meclisinde görüştükten sonra onanması için İzmir Büyükşehir Belediyesine iletti. 

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Büyükçekmece'nin 6 mahallesine imar müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Meclis toplantısı Eylül ayı birinci oturumu düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Akgün, 6 mahalleye imar müjdesi verdi.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

 Murat Kurum'dan Başakşehir Şahintepe'ye imar müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak, Şahintepe'dekilerin  çok temel, hızlıca çözüm bekledikleri imar ve imardan kaynaklı durumlarla alakalı sorunlarına dair bir süredir çalıştıklarını belirtti.

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Binali Yıldırım'dan Avcılar'a imar müjdesi!

Mevcut belediyenin Avcılar'daki imar sorununu çözmediğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, imar sorunun çözüleceğini müjdeledi.

Beykoz imar müjdesi Haberi

Beykoz imar müjdesi

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosu vatandaşlarla bir araya geldi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında hız kesmeden çalışmalara devam eden Zeytinburnu Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, AK Parti Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti. Büroda partililerle ve vatandaşlarla buluştu.

''Beykoz için hayaller kuracağız''

Vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Aydın, "Türkiyenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bana, 'sen Beykoz'a gideceksin ve çözülmesi gereken sorunları çözeceksin ve biz sana destek vereceğiz' dedi. Ben şunu vadediyorum, Allah nasip ederse, sizler de desteklerseniz Beykoz halkı olarak destekleyeceğinizi hissediyorum. Allah ömür verirse 5 yılda 15 yıllık bir hizmeti, enerjimizle ve ekiple beraber ortaya koyacağız. Sizlerin hayallerine ortak...