26 / 04 / 2024

Beykoz Stadı nerede

Beykoz Stadı nerede

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 776 konutluk dev projenin detayları...

Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz projesinde kaç konut var? İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Verra Suites Beykoz nerede?

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Verra Suites Beykoz projesi 20 Kasım'da satışa çıkacak. Peki Verra Suites Beykoz nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Beykoz Kelle İbrahim Stadı yeniden inşa ediliyor!

Türk sporunun köklü kulüpleri arasında yer alan  Beykozspor’un Kelle İbrahim Stadı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in girişimleri ile yeniden inşa ediliyor. 

TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

30 ile 45 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan TOYA Beykoz Korubaşı projesinin ruhsatı 2018 yılına kadar çıkacak. Peki TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

İstanbul Beykoz'da 5 bin dönümlük arsa 1 milyar dolar ilanı sahte mi?

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor. yaklaşık 5 milyon metrekare olan arazinin nerede olduğu ise ilanda anlatılmıyor.

Beykoz’a 9 yeni spor sahası müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek "Mahmutşevketpaşa, Rüzgarlıbahçe, Dereseki, Akbaba, Kanlıca, Kaynarca, Örnekköy, Yenimahalle Beykoz Stadı olmak üzere ilçemiz 9 yeni bakımlı ve modern halı saha daha kazanıyor" dedi

Beykoz AcarBlu Residence nerede?

Beykoz AcarBlu Residence projesinde toplam 240 adet daire bulunuyor. 30 kat şeklinde yükselen proje Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçiriliyor. Peki Beykoz AcarBlu Residence nerede?

Nidapark Beykoz nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Beykoz projesi için arsa toplama çalışmaları devam ediyor. Proje için anlaşmalar devam ediyor. Peki Nidapark Beykoz nerede?

Riva Hills Beykoz nerede?

Riva Hills projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Riva Hills Beykoz nerede?

Beykoz Stadı nerede Haberi

Beykoz Stadı nerede

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, beraberinde yer alan heyetle yakında taraftarlarla buluşacak olan Beykoz Stadı’nı inceledi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Stadı’ndaki odaları, tribünü ve sahaları gezerek incelemeler yapan Başkan Çelikbilek’e Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Yakup Özbek, Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin, Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Lütfü Nurcan, Belediye Basın Danışmanı Muzaffer Topcu ve Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu da eşlik etti.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Beykoz Belediyesi arasında imzalanan protokolle 1.Lig standartlarında, 1536 metrekare ve 18 dönüm üzerinde hayata geçirilen stadın inşaatı tüm hızıyla sürerken,  alanda stadın yanı sıra 1 adet antrenman sahası, idari bina, ev sahibi ve misafir soyunma odaları, engelli taraftar alanı ve otopark alanı da bulunuyor.

Başkan Çelikbilek: ”Beykoz Stadımız modern...