26 / 04 / 2024

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

 Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.



Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, beraberinde yer alan heyetle yakında taraftarlarla buluşacak olan Beykoz Stadı’nı inceledi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Stadı’ndaki odaları, tribünü ve sahaları gezerek incelemeler yapan Başkan Çelikbilek’e Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Yakup Özbek, Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin, Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Lütfü Nurcan, Belediye Basın Danışmanı Muzaffer Topcu ve Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu da eşlik etti.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Beykoz Belediyesi arasında imzalanan protokolle 1.Lig standartlarında, 1536 metrekare ve 18 dönüm üzerinde hayata geçirilen stadın inşaatı tüm hızıyla sürerken,  alanda stadın yanı sıra 1 adet antrenman sahası, idari bina, ev sahibi ve misafir soyunma odaları, engelli taraftar alanı ve otopark alanı da bulunuyor.

Başkan Çelikbilek: ”Beykoz Stadımız modern mimarisiyle taraftara hizmet edecek”

Stadı inceleyen Başkan Yücel Çelikbilek, eksik olan yerlerin en kısa sürede tamamlanması talimatını vererek, “Yapımı hızla yenilenen ve ilçe spor tarihimize, Beykozlulara kazandıracağımız Beykoz Stadımız, modern mimarisi ve eski ruhuyla Beykozlu taraftarlara hizmet edecek.” diye konuştu.

 


Geri Dön