25 / 04 / 2024

Beykoz Stadı ne zaman açılacak

Beykoz Stadı ne zaman açılacak

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz'a millet bahçesi müjdesi!

Önceki gün Beykoz Belediyesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'un Çayır ilçesine millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Tarihi Beykoz Kışlası Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildi!

Tarihi Beykoz Kışlası'nın Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildiği bildirildi. Kışla sağlık alanında araştırmalar yapılmak üzere devredildi. 

Beykoz Stadı ne zaman açılacak Haberi

Beykoz Stadı ne zaman açılacak

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, beraberinde yer alan heyetle yakında taraftarlarla buluşacak olan Beykoz Stadı’nı inceledi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Stadı’ndaki odaları, tribünü ve sahaları gezerek incelemeler yapan Başkan Çelikbilek’e Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Yakup Özbek, Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin, Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Lütfü Nurcan, Belediye Basın Danışmanı Muzaffer Topcu ve Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu da eşlik etti.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Beykoz Belediyesi arasında imzalanan protokolle 1.Lig standartlarında, 1536 metrekare ve 18 dönüm üzerinde hayata geçirilen stadın inşaatı tüm hızıyla sürerken,  alanda stadın yanı sıra 1 adet antrenman sahası, idari bina, ev sahibi ve misafir soyunma odaları, engelli taraftar alanı ve otopark alanı da bulunuyor.

Başkan Çelikbilek: ”Beykoz Stadımız modern...