20 / 04 / 2024

Beykoz Tokatköyde arsaların metrekaresi ne kadar

Beykoz Tokatköyde arsaların metrekaresi ne kadar

Üçüncü köprü güzergahındaki Beykoz'un Tokatköy Mahallesi (köyü), arsa yatırımcılarının en çok uğradığı bölgelerden. Arsa fiyatları son birkaç yıldır yükseliyor. Bölgede yeni üniversiteler inşa halinde, markalı konut projeleri gün sayıyor...

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Beykoz Tokatköyde arsaların metrekaresi ne kadar Haberi

Beykoz Tokatköyde arsaların metrekaresi ne kadar

İSTANBUL Boğazı'na kurulmakta olan üçüncü köprünün güzergahında yer alan Beykoz İlçesi, birkaç yıldır arazi yatırımcılarının markajı altında. Nedeni malum; hedef köylünün elindeki 2B arazilerini uygun fiyata satın alabilmek. Çünkü İstanbul'da 2B arazilerinin yarıdan fazlası bu ilçede bulunuyor. Şu anda Beykoz'da yaklaşık 27 bin dönüm 2B arazisi var. Arsa yatırımcılarının Beykoz'da en çok araştırma yaptıkları bölgelerin başında ise Tokatköy Mahallesi geliyor. 


Mahalle, yaklaşık 4 bin dönüm arsa potansiyeline sahip. Bunun 2 bin dönümü 2B arazisi, kalan bölümü ise Hazine ve diğer imarsız arazilerden oluşuyor. Arsa yatırımcısının Tokatköy'e ilgi göstermesinin ana nedeni ise, bölgedeki 2B arazilerinin tapularının verilmeye başlaması ve bölgedeki imar çalışmalarının yakında sonuçlandırılacak olması. Tokatköy sakinleri açısından bu iki olumlu gelişme mahalledeki arsaların fiyatlarının son birkaç yılda iki ila beş...