16 / 04 / 2024

beykoz yeni sosyal konut

beykoz yeni sosyal konut

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Malatya'da 400 yeni sosyal konutun temeli atıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da, toplamda 400 sosyal konutun temeli atıldı.

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Aile Bakanlığından çocuklu ailelere yeni sosyal yardım geliyor! Bu para nisanda hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sosyal yardımlara önceki aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' ismiyle yeni bir program ilave edilirken yaşanan gelişme sonrasında tüm çocuklu aileler yardımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, çocuk desteği kimlere verilecek? İşte detaylar...

Bakanlıktan yeni sosyal yardım! Anne babalara duyuruldu! Çocuklu ailelere 7800 TL yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hazırladığı “Çocuk Nafaka Bileşenleri” adı verilen yeni bir program sosyal yardımların arasına eklendi. İşte detaylar!

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Yeni Sosyal Konut Kampanyası için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliye yönelik olarak başlatılan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi sonrasında milyonlarca kişi şimdi   Orta Gelir Grubu Sosyal Konut Kampanyası ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor.

250 bin yeni konut projesine tepki: 1,6 milyon boş konut var

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu 250 bin yeni sosyal konut projesine tepki gösterdi. Türkkan, halihazırda 1.6 milyon konutun boş durduğunu söyledi.

Hükümet sosyal yardımları genişletiyor, destek tutarları artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekim'de resmen açıklayacak!

Hükümetin 6 ana başlıkta yaptığı sosyal yardımların kapsamı genişletiliyor ve destek tutarı artırılıyor. Peki yeni sosyal yardım paketi  ile neler değişecek? İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili merak edilen her şey...

Milyonlarca kişiye hükümetten sosyal destek müjdesi! Yeni sosyal yardım paketi geliyor! Nakit destek ödemeleri artıyor! 

Yeni sosyal yardım paketinin detayları belli olmaya başlıyor. Hükümet sosyal yardımlarda hem tutarı artırıyor hem de kapsamı genişletiyor. İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili tüm detaylar...

beykoz yeni sosyal konut Haberi

beykoz yeni sosyal konut

Çalışmalarına devam eden Beykoz Belediye Meclisi 8. Dönem Haziran Ayı çalışmalarına başladı. Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Başkanlığında yapılan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından öncelikle 08 Mayıs 2019 tarihli tutanak oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Başkan Murat Aydın: “Beykoz Belediyesi olarak, Riva Deresi Önceliğimiz”

Başkan Murat Aydın: “Geçen hafta siyasi ve bürokratlarla, Teknoloji ve Sanayi Bakanımızla Riva’yı inceledik. Diğer tesislerden atık suların geldiğini gördük. İSKİ’nin atık suyla ilgili projelerini bitirmesi gerekiyor. Beykoz Belediyesi olarak, Riva Deresi Önceliğimiz. Çevre Şehircilik ve Tarım Orman Bakanlığı’mız bize destek veriyor. Öncülüğünü İSKİ yapıyor. Bürokrasinin daha çok dikkatini çekecek eylem planları yapmalıyız. Riva’yı gündemimizden çıkarmayalım. Beykoz Belediyesi olarak, Riva dere ıslahıyla ilgili Tarım Orman Bakanlığımızla sürdürdüğümüz çalışmalarla finale yaklaştık.” şeklinde konuştu.